Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Улис на газ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Улис на газ

Имам намерението да си взема уили. Мисля да му сложа газова уредба. Имате ли някакви наблюдения какъв разход дава. И най-вече какви проблеми ви е създавал. Колата която съм харесал е 2.0 120 к.с.
    За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.
    13.12.1881 проф. Константин Иречек

УЛИС 2.0 ТУРБО дава някъде около 12л./100км. но е 147кс.

Коментар

имам приятел ,който е с такава кола,той я купи и веднага я метанизира.понеже е с пласмасови колекторикупи от една морга метални колектори и така сложи обикновенна уредба,задължително аванспроцесор и лятрото пали директно на метан.разхода му градско е около 7-7.5,на дълго е под 6 лв с климатик,карал съм я и мога да кажа че за фирмена кола е идеална(има малка фирма и колата се кара доста)дано съм помогнал
      типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
      хюндай акцент 1.5 CNG
      киа каренс +метан

Коментар

qnisZ написа:
        УЛИС 2.0 ТУРБО дава някъде около 12л./100км. но е 147кс.
        Имам Ланчиа Зета 2.0 Турбо. За момента ми гори на газ към 16 -16.5 на градско в София. На извънградско ако не я гониш много 10 -11.Колата е с Фобос газов инжекцион.

Коментар

dan4o написа:
          имам приятел ,който е с такава кола,той я купи и веднага я метанизира.понеже е с пласмасови колекторикупи от една морга метални колектори и така сложи обикновенна уредба,задължително аванспроцесор и лятрото пали директно на метан.разхода му градско е около 7-7.5,на дълго е под 6 лв с климатик,карал съм я и мога да кажа че за фирмена кола е идеална(има малка фирма и колата се кара доста)дано съм помогнал
          това излиза доста добре но нqма ли опасност за клапаните да прегорят .И колко му е излязла метановата уредба.
          За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.
          13.12.1881 проф. Константин Иречек

Коментар

Е, това не е форд
            хюндай акцент 1.5 CNG
            киа каренс +метан

Коментар

dan4o написа:
              Колега,колата все пак каква е , защото на мен специално не ми стана ясно!?120 коня 2.0 или 147 коня !?Интересно е наистина колко му излезе удоволствието и кога все пак е сложил уредбата.Иначе звучи много примамливо, а тъй като аз съм пред избора да слагам ли или не метан би ми било интересно да разбера!

Коментар

ами знам че е мотор на пежо,беше с пласмасови колектори и от една морга взе метални,че да сложиобикновенна метанова,скоро говорих с него,при новата цена на метана май отиде на 8.50-9.00 на 100 градскоима и аванспроцесор,с три бутилки е,каза че е избил уредбата отдавна,но пак е на далавера ,щото улисаси е малко едричък и няма вариянт да гори малко...
                хюндай акцент 1.5 CNG
                киа каренс +метан

Коментар

Здравейте,колеги!Моят Улиис е 2.0-132 коня.Искам и аз да слагам АГУ,но без газов инжекцион.Чух,че се слагали някакви предпазни клапани или нещо такова,за предотвратяване пръскането на пласмасовите колектори.Все пак излиза по евтино отколкото с газов инжекцион.Някой може ли да даде повече информация по въпроса?
                  Животът е яздене,язденето е живот!
                  Fiat Ulysse 2.0 16v EL-132к

Коментар

Обърни се към qnisZ той е Айнщайн на тия работи!

Коментар

Working...
                    X