Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

каква плочка -за типо 1.6 с двата вала (90 к.с.)

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    каква плочка -за типо 1.6 с двата вала (90 к.с.)

    приятели имам такова питане някой слагал ли е газ на типо 1.6 с двата вала .питам щтото е много особена моноинжекцията та се чудя ква плочка ще стане и дали изобщо ще се намери или дали колата ще варви със щуцери .Имам готова газова (Landi)от старата си кола с ел. изпарител и съм доволен и сега ще я внедря на типото ама това за плочката ме притеснява та затова HELP !!!!! Ако това ще е от полза -колата е 88г. инжекцията е на GM. Това е първия модел типо на пазара .Благодаря предварително
    не подценявайте италианските коли
    Tipo 1.6 (149.C2.046)

    #2
    Аз съм с такава, с газова Ловато вече 3 години и няма ядове. Плочката ми я слага майстора заедно с уредбата, с два щуцера е и представлява фланец набит в отвора над дроселовата (ще го снимам при първа възможност).
    In Tipo Veritas

    Фиат Типо 1.6 DOHC
    Фиат Стило 1.6

    Коментар


      #3
      плочката за газ на типо 1.6 dohc

      ми мерси за съвета аз сега съм разхвърлял колата за боядисване та не ми спешна газовата ама събирам инфо. та ще питам газаджиите . преди 2-3 години баща ми беше ритнал за газова и тук в шумен 1-2 ма го убеждаваха че няма да стане и такива глупости та тогава замразихме проекта но сега почвам наново ако не е тайна откъде вземате водата за изпарителя. питам щото сам ще си я слагам на старата ми кола сам си я направих от-до и без никакъв проблем сам я регулирам и т.н. така ще стане и на типото . ааааа- още нещо има ли особености по електрониката в смисъл прябат ли някакви емулатори или само си прекъсвам дюзата за бензина ? мерси за съветите !!!!
      не подценявайте италианските коли
      Tipo 1.6 (149.C2.046)

      Коментар

      Working...
      X