Здравейте пичове! Имам Типо 1.4 карбуратор - газова уредба - Voltran - турска лиценз Lovato. Никакви ядове! Върви повече (басирам се, елате да пробвате в Кюстендил) от на бензин 95 където и да съм зареждал (Shell, ОМV и местни тарикати). Освен това с цените как сме, А? Никакво място за спорове - само газ! Който е против значи има парички в повече!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
с газова уредба съм ....
Collapse
X
-
За карането на ГАЗ
Здравейте, от почти 2 месеца не бях влизал във форума.... НО ЗАЩО ???Защото от толкова време карам на газ Ходих до морето разход 6/100 при 120км/ч, На връщане пробвах с 90 км/ч - разход 5/100 ???? За какво говориме ? Просто перфектно ! И както докато карах на бензин не ми работеше Ламбда сондата просто разликата е огромна. Мощноста си е същата горе-долу.АЗ СЪМ ДОВОЛЕН !Fiat Punto 1.1 1996
Коментар
-
Re: За карането на ГАЗ
fut написа:Здравейте, от почти 2 месеца не бях влизал във форума.... НО ЗАЩО ???Защото от толкова време карам на газ Ходих до морето разход 6/100 при 120км/ч, На връщане пробвах с 90 км/ч - разход 5/100 ???? За какво говориме ? Просто перфектно ! И както докато карах на бензин не ми работеше Ламбда сондата просто разликата е огромна. Мощноста си е същата горе-долу.АЗ СЪМ ДОВОЛЕН !Alles in Ordnung
Коментар
-
Re: За карането на ГАЗ
fut написа:Здравейте, от почти 2 месеца не бях влизал във форума.... НО ЗАЩО ???Защото от толкова време карам на газ Ходих до морето разход 6/100 при 120км/ч, На връщане пробвах с 90 км/ч - разход 5/100 ???? За какво говориме ? Просто перфектно ! И както докато карах на бензин не ми работеше Ламбда сондата просто разликата е огромна. Мощноста си е същата горе-долу.АЗ СЪМ ДОВОЛЕН !FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
fut написа:Колкото и неприятно да звучи наистина малко останахме ентусиастите които останахме да живеем в България Yellow_Flash_Colorz_PDT_29минимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения
Tipo 1.4 карбуратор 350 000km без ремонт на двигателя. По последни данни-вероятно достоверни, но не 100%, май километрите са 250 000км.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар