от преди час и половина съм с газова уредба - Ловато .....Чак ме е срам .... като погледна постовете си от по-рано ... онези с мислите за газовите уредби .... но ... цената на бензина ... просто е убийствена .... и ща не .... вече съм ’газифициран’ Утре ще пътувам от София към с. Бистрилица тук ... /Монтана/ и след ден два ще напиша впечетления .... как се държи колата - за сега в София не намерих разлика от бензина .... но не съм карал с повече от 100 .... така че са сега толкова ...p.s. Ще говоря с майстора ако е съгласен ще му направа реклама .... Поне за направата - всичко много ми хареса .... това как монтира частите .... за останалото - тепърва ще наблюдавам ....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
с газова уредба съм ....
Collapse
X
-
Re: с газова уредба съм ....
ivo написа:от преди час и половина съм с газова уредба - Ловато .....Чак ме е срам .... като погледна постовете си от по-рано ... онези с мислите за газовите уредби .... но ... цената на бензина ... просто е убийствена .... и ща не .... вече съм ’газифициран’Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
D_boy написа:Не си сам Митак и аз съм с тебминимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения
Tipo 1.4 карбуратор 350 000km без ремонт на двигателя. По последни данни-вероятно достоверни, но не 100%, май километрите са 250 000км.
Коментар
-
D_boy написа:Не си сам Митак и аз съм с тебex Fiat Bravo GT
Коментар
-
Yavor написа:ivo написа:от преди час и половина съм с газова уредба - Ловато .....Чак ме е срам .... като погледна постовете си от по-рано ... онези с мислите за газовите уредби .... но ... цената на бензина ... просто е убийствена .... и ща не .... вече съм ’газифициран’FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
като се разговорихтеСофия - Шумен - София = 40лв. за газКато тръгвах - до горе. в Шумен пак до горе = 19лв. в София пак до горе = 22лв.Не мога да кажа точно колко километра са защото километража ми показва мили и аз вече не го гледам - ориентирам се по табелките По табелки = 383 + 383 кмTipo 1.6 [149C2046]
Коментар
-
Mitko написа:Yavor написа:ivo написа:от преди час и половина съм с газова уредба - Ловато .....Чак ме е срам .... като погледна постовете си от по-рано ... онези с мислите за газовите уредби .... но ... цената на бензина ... просто е убийствена .... и ща не .... вече съм ’газифициран’SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
georgiarg написа:Дизел, дизел но и той гори много в градски условия, а и цената на дизеловото гориво не е малка.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
ivo написа:от преди час и половина съм с газова уредба - Ловато .....Чак ме е срам .... като погледна постовете си от по-рано ... онези с мислите за газовите уредби .... но ... цената на бензина ... просто е убийствена .... и ща не .... вече съм ’газифициран’ Утре ще пътувам от София към с. Бистрилица тук ... /Монтана/ и след ден два ще напиша впечетления .... как се държи колата - за сега в София не намерих разлика от бензина .... но не съм карал с повече от 100 .... така че са сега толкова ...p.s. Ще говоря с майстора ако е съгласен ще му направа реклама .... Поне за направата - всичко много ми хареса .... това как монтира частите .... за останалото - тепърва ще наблюдавам ....Alles in Ordnung
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар