Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Падна ми разхода - на какво може да се дължи?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Разхода би ти се намалил при:1. Смяна на въздушен филтър2. Смяна на свещиЗа други случаи не мога да предположа.п.п. Съвет смяна на възд. филтър със смената на масления или на 8000 км. а на 4000 поне да се изчисти малко ... Смяна на свещи на 10 000 км. След смяна на въздушен филтър и свещи разхода ми /на колата в подписа/ на газ зареждана само на ШЕЛ е извънгадско 8.5 л/100км, при скорост 80-120 км/ч и градско 10 л/100км.
    Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

ivo написа:
      Разхода би ти се намалил при:1. Смяна на въздушен филтър2. Смяна на свещи
      Здрасти Иво,отдавна не си се появявал За съжаление нито едно от посочените условия не се е състояло. Сега обаче като се позахлади времето разхода ми пак се качи до 10/100 градско.
      FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
      ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

brat_John написа:
        ivo написа:
        Разхода би ти се намалил при:1. Смяна на въздушен филтър2. Смяна на свещи
        Здрасти Иво,отдавна не си се появявал За съжаление нито едно от посочените условия не се е състояло. Сега обаче като се позахлади времето разхода ми пак се качи до 10/100 градско.
        Ха намерил кой да се обажда.Абе вие двамата докога ще се появявате само в нета,а на живо нъцки?Ще ви наказваме публично ей
        Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

ivo написа:
          Разхода би ти се намалил при: ... Смяна на свещи на 10 000 км.
          Стига бре, аз ги смених на 60000 и човека дето ги свали каза че можели и още - шампионки някакви......
          Alfa 156 2.0 TS
          Alfa 156 20VTurbo
          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
          Locost TF1 3.0V6

Коментар

Working...
          X