puhinio написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за газ или метан
Collapse
X
-
-
И аз скоро бях пускал въпроси скоро относно този вид уредба и ме интересуваше цената, според мен 3000 лв и горница е прекалено завишена цена за този вид уредба, реално не се слагат повече неща, а дори по мало. Не съм сигурен, но имало вариант при който се използва компа на колата и оригиналните дюзи, просто системата и тръбите са постабилни заради високото налягане. Честно казано не бих заложил на метанова уредба, защото все пак живеем в България, кой знае какви данъци ще им измислят на тези уредби и какъв акциз ще сложат на метана.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Дали няма да вдигнат и газта,ако вдигнат метана?За сравнение цената на метана в Германия е 82 цента,а на газта е 65 цента.Не мисля,че цената ще надскочи тукашната.Друг е въпроса дали при такава разлика си струва да се минава на метан.Ако някой знае на колко литра се равнява 1кг метан ще е добре. да сподели.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
абе цените са така че само се чудя да слагам ли метан или да остана на пропан -бутан разликата в цената е около 3.50лв на 100 градско ,на типото багажника е малък......днес газта падна малко.....1.09 в пловдивметана ще го дигат май лятото......,уредбата идва около 1000....само се чудя и не мога да решатипо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
Ами сметката ти е много проста.Какво има да се чудиш?Ако разликата остане 3,50лв на 100км,то след 20 000км разликата между метан и газ ще бъде избита.Сметни колко караш и за колко години ще направиш тази разлика.Имай предвид,че все пак на метна ще е малко по-спъната колата и ако това не те притеснява слагай метан.Само да не го вдигнат,след като го сложиш.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар