Живея в Пазарджик.Карам от скоро Пунто 1.1 54 к.с произ.1994г на 140000кмРаботи ми добре с бензин.Харчи по каталога. Карам я само в неделя на екскурзии.- оправдано ли е да мина на газ ?- Бутилката какво производство е ,колко литра, има ли място за багаж като се постави в багажника ?- Не изхавява ли двигатела газта ?- Колко струва ВСИЧКО с монтаж ?- Къде точно мога да те намеря ,....ако реша да слагам ?Благодаря ти за отговора предварително !!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
за qnisZ -ГАЗОВА УРЕДБА ??
Collapse
X
-
Пич, защо не пратиш на Qnisz лично съобщение, ами пускаш цяла тема тук?! Има си дори раздел за АГУ...Qnisz, може и да е заминал някъде и да не получиш скоро отговор, а ти тъй като питаш само него, никой няма да ти сподели колко са им излезнали техните Агу-та...1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
-
Колко гори туй Пунто 1,1, че да го мъчиш и на газ, още повече като го караш само в неделя. Аз карам по 2500 километра на месец и съм на бензин, икономически при теб едва ли ще е изгодно. Аз при всички случаи съм на загуба с бензина, де, но при твойто каране е абсолютно излишно газифицирането.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар