Къде и как да прекъсна подаването на бензин при работа на газ за Tipo 1.4 mi. Чувал съм че е от кабелите за инжекциона или помпата, но кои точно?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос - Къде да прекъсна подаването на бензин на Tipo 1.4 .
Collapse
X
-
щом задаваш такъв въпрос и да ти отговрим няма да се справиш. все пак ще ти кажа колкото знам- слага се ено реле, което е през ключа газ/бензин, което прекъсва помпата отпред където е релето и бушона за помпата. вече ще видиш коя жица е точно. други пък прекъсват инжектора и така помпата върти, бензина обаче циркулира през инжекциона и се връща в резервоараLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
pakumba написа:щом задаваш такъв въпрос и да ти отговрим няма да се справиш. все пак ще ти кажа колкото знам- слага се ено реле, което е през ключа газ/бензин, което прекъсва помпата отпред където е релето и бушона за помпата. вече ще видиш коя жица е точно. други пък прекъсват инжектора и така помпата върти, бензина обаче циркулира през инжекциона и се връща в резервоараAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Поставих този въпрос защото ми беше проблем при монтажа на АГУ-то. След като прочетох мненията и отворих руските саитове мога да кажа какво направих и ако мога да бъда полезен на друг.Към инжектора отиват сноп от 4 проводника. Като отвориш куплунга двата средни проводника /зелено-бяло и зелено/ управляват инжектора а двата крайни - датчика за температурата на засмуквания въздух / 4 -2 к ом в зависимост от Т/ Пожелавам успех на всички!
Коментар
-
Това, което описваш нещо не ми се връзва с прекъсване на бензина. Аз преди 2 седмици си сложих реле и прекъснах връзката между релето на бензиновата помпа и предпазителя. Според ел. схемата след предпазителя е бензиновата помпа. Инжектора е прекъснат на газ още когато ми слагаха газовата.FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
brat_John написа:Това, което описваш нещо не ми се връзва с прекъсване на бензина. Аз преди 2 седмици си сложих реле и прекъснах връзката между релето на бензиновата помпа и предпазителя. Според ел. схемата след предпазителя е бензиновата помпа. Инжектора е прекъснат на газ още когато ми слагаха газовата.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар