Здравейте, наскоро ми попадна добра цена за еднa красавецa..Fiat Stilo 2.4 20V Abarth .., но нещо в мен ми подсказва, че ако не и сложа газова уредба...ще фалирам скоро след закупуването и при цените на бензина в момента!Прекарах няколко часа в търсене в нета..., но така и неможах да намеря това което ме интересува: Мога ли за цена до 2000 лв да и сложа надеждна газова уредба ,каква да бъде.. и дали въобще си струва да предприемам тази крачка ( в смисъл...дали нещо няма да даде проблем по двигателя)? Ще сам благодарен ако някой може да ми отговори на въпросите!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
газов инжекцион
Collapse
X
-
Това е 5-цилиндровия двигател,нали?Цената на БРЦ-Дружба за теб е 2030лв със стикера и прегледа.Аз съм с такъв.Доволен съм.Тупаните в сервиза не са много любезни,но да не ти пука-няма да се жениш за тях.Записват часове за след 5 дена и я монтират за 1 ден.Като изключим това че ми сложиха компютъра върху въздушния филтър и ключа вляво вместо вдясно от волана,другото е добре.Нямат голям избор на бутилки,ако искаш определен размер си намери от друго място.В общи линии е добре като за "вечно неспокойната славянска душа".FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6
Коментар
-
Мога да ти предложа за 1600-1650 лв Газов инжекцион с гаранция 1 год. и евро сертификати за качество на всичките и елементи ! Виж www.lpgbg.com ! Имам и представител във Варна ..няма нужда да се разкарваш по България ! Или пиши едно ЛС или звънкай на телефоните за свръзка !
Коментар
-
Едва ли 60кг бутилки за метан ще му се отразят зле на и без това подсиленото окачване. Има и олекотени бутилки за метан, май около 40кг. 3-та година колата ми е на метан изобщо не е клекнала. Самия метанов инжекцион е с около 100-200лв по-скъп от газовия, просто бутилките оскъпяват всичко.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:..... Самия метанов инжекцион е с около 100-200лв по-скъп от газовия, просто бутилките оскъпяват всичко.
Коментар
-
Какви точно са проблемите с електронния блок? Поне на външен вид компа много прилича на компа на колата не само по форма а и като изработка. Дай пример за човек с такъв проблем! А какво имаш предвид под сбирщайн? Предполагам вътре има един пик ... които просто няма как да бъде сбирщайн.Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар