Незнам колко пари ще ми струва всичко затова питам горе-долу. Става въпрос за обикновенна газова уредба, но да е нова. Незнам тази кола каква е - пълна инжекция ли е, защото ако е така явно ще излезе скъпо. Типото ми беше моноинжекция и там газовата беше около 400 лева.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко пари ще ми излезе газова уредба за бравата
Collapse
X
-
kkp написа:Има много мнения по темата - разгледай ги. Повечето препоръчват газов инжекцион а не обикновенна газова. Прочети и прецени.
Коментар
-
Питах на едно място и ми казаха че ще ми излезе около 550 лева защото е пълен инжекцион, за моноинжекция казаха че е 450. Само се притеснявам дали няма да имам проблеми после с тази уредба заради тази пълна инжекция. Чул съм че нещо (не помня точно какво беше) гърми и не е добре да се слага обикновенна газова на такава кола. Преди с Типото нямах проблеми, но то беше моноинжекция.
Коментар
-
pugsy написа:разлика 100лв за 1 емулатор за дюзи ,плочката да е по скъпа от на моното с 10лв не повече
Коментар
-
sachma написа:Аз откога съм зе заканил на една газова, ама пусти разходи...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
И аз те съветвам да питаш Янко на лично, може би към това което казва pugsy да се добави и един ламбда контрол и си готов.Колегата е с капа 2.0 20V с газова tatarini поставена в италия с ламбда контрол AEB и всичко е 6.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар