Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Този разход как е?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Този разход как е?

На газ, 220 км с 21л газ...или около 10/100, при положение че съм карал по магистралата със 120 и до толкова си вдигна, щото беше натоварена с 2 момичета, палатки, чували, оборудване, и за капак и колела на багажник отзад, 3 на брой. Задницата беше клекнала до земята. Освен това я юрках по едни сериозни баири нагоре..Е, как ви се струва?
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Re: Този разход как е?

GTipo написа:
    На газ, 220 км с 21л газ...или около 10/100, при положение че съм карал по магистралата със 120 и до толкова си вдигна, щото беше натоварена с 2 момичета, палатки, чували, оборудване, и за капак и колела на багажник отзад, 3 на брой. Задницата беше клекнала до земята. Освен това я юрках по едни сериозни баири нагоре..Е, как ви се струва?
    Нормален е разхода...То от момиче в колата обикновено се вдига по 1/100 на глава... Е мъже сме все пак.А от собствената жена обикновено пада около 1/100 - действа като втори, по-ранен прекъсвач... на около 3500 оборта сработва моя, за вашите - не знам!
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Ихааа аз съм си добре, моя сработва при над 150 км/ч...демек - супер рядко щот досега да има да няма 5 пъти да съм вдигал толковаСори за офтопикаразхода си е ок според всички изчетени тук и в ланча форума теми по въпроса

Коментар

газ

при мен сега като е топло пада разхода на газ тук в София сега до 9 л / 100кмна дълго под 6 на сто газ винаги като пътуваме до Велинград е натоварена само жената е --- /много/ а тя като прекъсвач вече не сработва по магистралата много сега до 150 км минава преди до 100 не повече
        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

На мен последния път на извънградско, на пълна до тавана кола ми даде 8,2/100 газ. Твоя е малко под 10/100, но и двигателя ти е по - голям. Мисля, че разхода си е екстра
          M-Benz E 250 TD 150hp
          M-Benz 200d 75 hp
          Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

бива, на мен темпрата ми дава горе долу толкова ама малко повече я натискам от 120
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

а този как е418км с 20л нафта почти постоянна скорост 120км/ч

Коментар

ами добре е,идва 8.85лв на 100,ама и на газ не е повече,да не кажа по малкое сега ако намираш нафтата по лев :D :D :D
                типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
                хюндай акцент 1.5 CNG
                киа каренс +метан

Коментар

е не е на левче,на 1.50 ама пак по се ядва от газта

Коментар

pugsy написа:
                    Кое по се ядва? Същото е, с разликата, че ти сипваш нафта с неясно качество за тези 1.5лв и като ти замине помпата ще хвърлиш "незнамсиколко" паре за нова. То, по бензиностанциите нафтата е съмнителна, а какво остава за тази продавана в туби от бг трък шофери?
                    1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ

Коментар

nadq написа:
                      pugsy написа:
                      Кое по се ядва? Същото е, с разликата, че ти сипваш нафта с неясно качество за тези 1.5лв и като ти замине помпата ще хвърлиш "незнамсиколко" паре за нова. То, по бензиностанциите нафтата е съмнителна, а какво остава за тази продавана в туби от бг трък шофери?
                      айде да знам,че нафтата е директно от колоката в тубата

Коментар

Working...
                      X