Колеги,Шаш и паника.Компа изписва грешка Автонастройка и не маже да се чисти. Проверено в сервиз - ВИЗА. Дайте коментар! Колата не може да се изфорсира, над 2500 об 70км/час, 3500 об 110км/час колата реже дюзите и остава без гориво и започва придърпване, направо ми иде да слезна и да я заритам. Прави впечатление че при отпускане на педала на газта се усеща яко придърпване.На някой случвало ли му се е такова чудо? С газов инжекцион съм и го прави и на газ и на бензин, щото взима сигнали от компа, преди бях с обикновена газова и нямаше проблеми, щото компа взимаше сигнал от емулатор на дюзите и не му пукаше за горивото.На празен ход не може да вдигне повече от 5500об, включва се ограничител на оборотите и компа реже.ПОМОЩ!!! Предварително БЛАГОДАРЯ!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Грешка в компа - Автонастройка! Помощ!!! - ОТСТРАНЕНА!
Collapse
X
-
Отивай до тези дето са ти слагали газовата и докато не ти я направят няма да си я взимаш - те да си помислят къде и какво са осрали. А това всъщност е доста нетипичен проблем...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Хм ... според мен проблема не е в газовата. Газовия инжекцион взима информация колко гориво и кога се подава през бензиновите дюзи, обработва сигнала за газ и така управлява газовите дюзи. При това положение щом има проблем на бензин ще има и на газ!От поста на колегата се подразбира, че и преди го е имал този проблем, но само на бензин.Мен ако питаш - направи диагностика в друг сервиз.Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
deadairplane
-
Смяна на компа - решение на проблема!!!
Колеги,Както е казал другаря Сталин - има компютър, има проблем! Проблема се оправи със смяна на компютъра, и аз като на Оскарите да благодаря на Милен, бивш Фиат драйвър, Слави Ланча без чиято намеса нямаше да стане работата, Антоанета - Евита, Янко Киримов, Мартин - ММЕ и всички, които ми помогнахте със съвети и напътствия. На всички по много и безаварийни километри!!!! ПламенФиат Брава 1.6 16в 103 к.с.
Fiat Punto 2 1.9 JTD 80 h.p.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар