Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газов инжекцион Fiat Brava 1.6 16V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Газов инжекцион Fiat Brava 1.6 16V

Интересува ме някой сервиз или да се закупи от някъде газова уредба(пълен комплект) инжекцион за Брава 1.6 16V.Също така колко време отнема монтажа и колко струва горе-долу?
    Bravo(TM) HGT

Един колега преди месец си сложи на Опел Астра ’99 1.6 16V газов инжекцион EasyJet - италиански ми каза че е + инжектори Кейхин. С монтажа и 1 год гаранция - 1600лв. Не знам колко са добри, но доста време проучваше в интернет преди да го избере. Ето и някакъв сайт дето изнамерих:http://www.pechenek-avtogas.com/inde...ail_prod&id=52
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

А в София?
      Bravo(TM) HGT

Коментар

Аз се чудя за тея газ. инжекциони!Или имаш много пари,та се чудиш каде да ги дадеш или просто и ти не знаеш.Са за шестин кинта,ебаси уредбата мое си спретнеш.Аз поне съм така вече 14мес. и да чукна на дръво(т.е. на главата си),нямам ама ЕЙ толкова проблем с уредбата.Не веднъж съм писал...

Коментар

Аз сложих италиански, BLUEMEC, в газ сервиз Аргус в София. Можеш да видиш адреса им на www.argus.dir.bg. Изключително чисто и професионално работят. Минах вече 3000км. и за сега нямам оплаквания. Цената която платих е 1650лв. точно. Иначе по принцип е 1600, но аз сложих бутилка от тези дето се слагат на мястото на резервната гума. Инфо за инжекциона на www.bluemec.com.
          KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
          Land Rover Discovery 2.5TD '94
          EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
          EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
          EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Мерси за инфото.
            Bravo(TM) HGT

Коментар

sasco написа:
              Аз се чудя за тея газ. инжекциони!Или имаш много пари,та се чудиш каде да ги дадеш или просто и ти не знаеш.Са за шестин кинта,ебаси уредбата мое си спретнеш.Аз поне съм така вече 14мес. и да чукна на дръво(т.е. на главата си),нямам ама ЕЙ толкова проблем с уредбата.Не веднъж съм писал...
              Да колега, но има и много хора дето пишат за проблеми! Аз затова реших да сложа инжекцион. И по мои сметки за по-малко от година ще го избия. А след две години като продам колата инжекциона отива на следващата и готово.А разликата от 600 лв - ами предпочитам да дам 600 лв. повече и да си пощадя нервите, отколкото да ги спестя и да имам ядове. На предната ми кола - Р19 1,7 моно сложих обикновенна газова, но на онзи компютър не му трябват нито емулатори нито нищо! И всеки майстор слага газовата успешно! А при тези фиатки - тук се говори за смяна на плочки, спори се дали да има емулатори или да няма ... всеки сам решава, но според мен който има възможност - слага инжекцион и не се занимава с глупости!А дали имам много пари - не знам, само ще ти кажа че уредбата я взех на изплащане! Изводите си правете сами.
              Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

Working...
              X