Интересува ме някой сервиз или да се закупи от някъде газова уредба(пълен комплект) инжекцион за Брава 1.6 16V.Също така колко време отнема монтажа и колко струва горе-долу?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газов инжекцион Fiat Brava 1.6 16V
Collapse
X
-
Един колега преди месец си сложи на Опел Астра ’99 1.6 16V газов инжекцион EasyJet - италиански ми каза че е + инжектори Кейхин. С монтажа и 1 год гаранция - 1600лв. Не знам колко са добри, но доста време проучваше в интернет преди да го избере. Ето и някакъв сайт дето изнамерих:http://www.pechenek-avtogas.com/inde...ail_prod&id=52Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
-
sasco
Аз се чудя за тея газ. инжекциони!Или имаш много пари,та се чудиш каде да ги дадеш или просто и ти не знаеш.Са за шестин кинта,ебаси уредбата мое си спретнеш.Аз поне съм така вече 14мес. и да чукна на дръво(т.е. на главата си),нямам ама ЕЙ толкова проблем с уредбата.Не веднъж съм писал...
Коментар
-
Аз сложих италиански, BLUEMEC, в газ сервиз Аргус в София. Можеш да видиш адреса им на www.argus.dir.bg. Изключително чисто и професионално работят. Минах вече 3000км. и за сега нямам оплаквания. Цената която платих е 1650лв. точно. Иначе по принцип е 1600, но аз сложих бутилка от тези дето се слагат на мястото на резервната гума. Инфо за инжекциона на www.bluemec.com.
Коментар
-
sasco написа:Аз се чудя за тея газ. инжекциони!Или имаш много пари,та се чудиш каде да ги дадеш или просто и ти не знаеш.Са за шестин кинта,ебаси уредбата мое си спретнеш.Аз поне съм така вече 14мес. и да чукна на дръво(т.е. на главата си),нямам ама ЕЙ толкова проблем с уредбата.Не веднъж съм писал...Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар