Grisha написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Огромен разход на газ,писна ми
Collapse
X
-
In Tipo Veritas
Фиат Типо 1.6 DOHC
Фиат Стило 1.6
-
bubachko
Абе да споделя, докато не съм забравил... Онзи ден говорихмв с колегата Phoenix и той сподели, че на брат му или на негов познат пак му харчело много... всичко сменено а харчи... та го светнали да си провери пружинките по изпарителя. Ако били доста остарели ставали "по-мудни" и от там давало харч яко! Та сменил ги и всичко заспало... Та започвам да се чудя, може и от това да е поне при мен... Не може просто така да кочи от 8-9/100 на 10 и нагоре на извънградско говорим... Че то градското си е малко относителна работа: нерви, задръствания. светофари... Та просто да ви вметна като идея
, аз мисла скоро да проверя и тази работа. П.С.: rinsuind, мерси за мнението, сега поне знам, че има как и накъде надолу! А инак и аз съм докарвал до 12 на градско тук във Варна, тогава ми се стори невероятно и просто реших, че съм се омотал със сметките и не съм сметнал правилно... Ма сега съм доволен, че явно не съм толко слаб по математика
Коментар
-
Преди няколко години имах една кола с газова уредба която от 4 години не беше докосвана. От един път спря да работи - отидох и като отвориха изпарителя лошо им стана на хората - даже не ми вярваха че е работило до скоро ... какти и да е смениха мембраните и колата стана с пъти по-зле от преди това.Идеята ми е че може би е по-добре да си вземеш нов евтин изпарител.Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
bubachko написа:Абе да споделя, докато не съм забравил... Онзи ден говорихмв с колегата Phoenix и той сподели, че на брат му или на негов познат пак му харчело много... всичко сменено а харчи... та го светнали да си провери пружинките по изпарителя. Ако били доста остарели ставали "по-мудни" и от там давало харч яко! Та сменил ги и всичко заспало...
Коментар
-
bubachko
lov написа:bubachko написа:Абе да споделя, докато не съм забравил... Онзи ден говорихмв с колегата Phoenix и той сподели, че на брат му или на негов познат пак му харчело много... всичко сменено а харчи... та го светнали да си провери пружинките по изпарителя. Ако били доста остарели ставали "по-мудни" и от там давало харч яко! Та сменил ги и всичко заспало...
Коментар
-
rinsuind написа:Grisha написа:rinsuind написа:На този двигател и без Ланда контрол си ги дава 10-11/100. За да не върви и харчи нещо са осмотали настройката на газовата.Виж при някой компетентен газаджия за настройка. На мен на газ ми върви повече отколкото на бензин и ми дава разход 11. Ако е кофти зацепен ремък и на бензин няма да върви.С какъв изпарител си,имаш ли емулатор,ламбда контрол? Как го постигна този разход,кой ти прави настройката
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
bubachko написа:lov написа:bubachko написа:Абе да споделя, докато не съм забравил... Онзи ден говорихмв с колегата Phoenix и той сподели, че на брат му или на негов познат пак му харчело много... всичко сменено а харчи... та го светнали да си провери пружинките по изпарителя. Ако били доста остарели ставали "по-мудни" и от там давало харч яко! Та сменил ги и всичко заспало...
Коментар
-
Grisha написа:rinsuind написа:Grisha написа:rinsuind написа:На този двигател и без Ланда контрол си ги дава 10-11/100. За да не върви и харчи нещо са осмотали настройката на газовата.Виж при някой компетентен газаджия за настройка. На мен на газ ми върви повече отколкото на бензин и ми дава разход 11. Ако е кофти зацепен ремък и на бензин няма да върви.С какъв изпарител си,имаш ли емулатор,ламбда контрол? Как го постигна този разход,кой ти прави настройката
In Tipo Veritas
Фиат Типо 1.6 DOHC
Фиат Стило 1.6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар