Grisha написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Огромен разход на газ,писна ми
Collapse
X
-
In Tipo Veritas
Фиат Типо 1.6 DOHC
Фиат Стило 1.6
-
bubachko
Абе да споделя, докато не съм забравил... Онзи ден говорихмв с колегата Phoenix и той сподели, че на брат му или на негов познат пак му харчело много... всичко сменено а харчи... та го светнали да си провери пружинките по изпарителя. Ако били доста остарели ставали "по-мудни" и от там давало харч яко ! Та сменил ги и всичко заспало... Та започвам да се чудя, може и от това да е поне при мен... Не може просто така да кочи от 8-9/100 на 10 и нагоре на извънградско говорим... Че то градското си е малко относителна работа: нерви, задръствания. светофари... Та просто да ви вметна като идея , аз мисла скоро да проверя и тази работа. П.С.: rinsuind, мерси за мнението, сега поне знам, че има как и накъде надолу! А инак и аз съм докарвал до 12 на градско тук във Варна, тогава ми се стори невероятно и просто реших, че съм се омотал със сметките и не съм сметнал правилно... Ма сега съм доволен, че явно не съм толко слаб по математика
Коментар
-
Преди няколко години имах една кола с газова уредба която от 4 години не беше докосвана. От един път спря да работи - отидох и като отвориха изпарителя лошо им стана на хората - даже не ми вярваха че е работило до скоро ... какти и да е смениха мембраните и колата стана с пъти по-зле от преди това.Идеята ми е че може би е по-добре да си вземеш нов евтин изпарител.Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
bubachko написа:Абе да споделя, докато не съм забравил... Онзи ден говорихмв с колегата Phoenix и той сподели, че на брат му или на негов познат пак му харчело много... всичко сменено а харчи... та го светнали да си провери пружинките по изпарителя. Ако били доста остарели ставали "по-мудни" и от там давало харч яко ! Та сменил ги и всичко заспало...
Коментар
-
bubachko
lov написа:bubachko написа:Абе да споделя, докато не съм забравил... Онзи ден говорихмв с колегата Phoenix и той сподели, че на брат му или на негов познат пак му харчело много... всичко сменено а харчи... та го светнали да си провери пружинките по изпарителя. Ако били доста остарели ставали "по-мудни" и от там давало харч яко ! Та сменил ги и всичко заспало...
Коментар
-
rinsuind написа:Grisha написа:rinsuind написа:На този двигател и без Ланда контрол си ги дава 10-11/100. За да не върви и харчи нещо са осмотали настройката на газовата.Виж при някой компетентен газаджия за настройка. На мен на газ ми върви повече отколкото на бензин и ми дава разход 11. Ако е кофти зацепен ремък и на бензин няма да върви.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
bubachko написа:lov написа:bubachko написа:Абе да споделя, докато не съм забравил... Онзи ден говорихмв с колегата Phoenix и той сподели, че на брат му или на негов познат пак му харчело много... всичко сменено а харчи... та го светнали да си провери пружинките по изпарителя. Ако били доста остарели ставали "по-мудни" и от там давало харч яко ! Та сменил ги и всичко заспало...
Коментар
-
Grisha написа:rinsuind написа:Grisha написа:rinsuind написа:На този двигател и без Ланда контрол си ги дава 10-11/100. За да не върви и харчи нещо са осмотали настройката на газовата.Виж при някой компетентен газаджия за настройка. На мен на газ ми върви повече отколкото на бензин и ми дава разход 11. Ако е кофти зацепен ремък и на бензин няма да върви.In Tipo Veritas
Фиат Типо 1.6 DOHC
Фиат Стило 1.6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар