Колко стуват газовите уредби за инжекционите на фиат Браво? и ваобще има ли двигател на Бравото ,за когото газовата оредба не е от порядъка на на 800-900лв.Поне така ми казаха ,а аз изкам да си купя такава кола ,но това ме спира ,ако може ми кажете повечко подробности за цените на газовите уредби на Браво и Бравата...благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Писна ми! Слагам газов инжекцион!!! - ПОСТАВЕН!
Collapse
X
-
zahpeter написа:Колко стуват газовите уредби за инжекционите на фиат Браво? и ваобще има ли двигател на Бравото ,за когото газовата оредба не е от порядъка на на 800-900лв.Поне така ми казаха ,а аз изкам да си купя такава кола ,но това ме спира ,ако може ми кажете повечко подробности за цените на газовите уредби на Браво и Бравата...благодаря предварително1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
-
zahpeter написа:Колко стуват газовите уредби за инжекционите на фиат Браво? и ваобще има ли двигател на Бравото ,за когото газовата оредба не е от порядъка на на 800-900лв.Поне така ми казаха ,а аз изкам да си купя такава кола ,но това ме спира ,ако може ми кажете повечко подробности за цените на газовите уредби на Браво и Бравата...благодаря предварително
Коментар
-
Ами аз съм от скоро с газова уредба на същия двигател - Bravo 1,6 16V - обикновена, без ламбда контрол и ТАП - при първоначалната настройка даваше среден разход 10/100 газ, при положение, че и на бензин дава толкова, но пък беше много спъната. После отидох, отвъртяха малко кранчетата - сега средното е 11/100, което е само 1л отгоре на бензиновия разход и динамиката се доближи до тази на бензин, но все още го няма ускорението, особено по наклони, но все пак това си е нещо, с което трябва да си наясно като слагаш газова уредба - избираш или да ти е евтино или да върви добре. Ако отпусна още 2л отгоре колата ще си върви като на бензин, ама няма да има много сметка от цялата работа. Според мен проблема ти е в това, че газаджийте са били някакви пишман майстори и не са я направили като хората, защото да чукна на дърво при мен както я взех от газаджийте не е имало проблеми никакви и не е имало невероятни разходи и да ми разправят, че колата "улягала". А пък ако сложа и ламбда контрол и ТАП мисля, че с този разход колата ще се движи по-добре дори и от на бензин, но пък не си заслужава според мен 300лв още за тези работи при 1л по-нисък разход, като се изключи по-добрата работа на двигателя, но пък ако решиш да се разделиш с ламбда контрола и ТАП, ако сложиш инжекцион, на някаква приемлива цена, може да ми пишеш едно ЛСFiat Bravo 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар