Synthy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газови инжекциони произведени в БГ и достъпни за нашия джоб
Collapse
X
-
::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::
-
знаеш ли защо е зарязал громикото? в предишният сайт имаше невероятни хвалебствия, взел награди на международни изложения... какво е станало?"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
И аз имам малко странен въпрос, на който не мога да намеря отговор... имам уредтба, но не инжекцион а обикновена газова за инжекцион с емулатор ала бала.. та въпросчето ми е колко би ми излязло слагането/подмяната с инжекцион... при наличието на някаква част от инсталацията вече???...love sux true love swallows
Коментар
-
Наличната част от инсталацията ти е бутилка,тръба за газта,клапан за газта,евентуално нивомер(зависи какъв е и какъв искаш да бъде)Според мен от тези неща ще можеш да спестиш около 100 лева. Направи си сметката колко ти излиза остатъка и все пак всичко е въпрос на пазарлък.Ако приемем,че най-ниската цена е 900,то реално може би ще можеш да поставиш ГИ за 750-800 лева.Ако питаш мен,то по-добре при вече изградена система си сложи един ламбда контрол и нещата ще ти заспят.Едно е да дадеш 700-800 лева за ГИ,друго е да дадеш 150-200 за ламбда контрол или както г-н Хаджов го нарича моно газов инжекцион (МГИ) :D И не на последно място много голямо значение има кои ти поставя ГИ,защото може да имаш и по-лоши резултати отколкото,ако си с ламбда контрол,докато с ЛК няма да имаш проблеми с поставянето,дори и да отидеш при не много кадърен майстор.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Газов инжекцион за фиат брава..
Здравейте на всички почитатели на италианските коли.Значи бих искал да се представя. НА 18 години съм и карам фиат брава 1.6 105кс 97год.Обаче пореди високите цени на бензина и ниските на газта см решил съвсем сериозно да сложа газов инежкцион.Проблема е че неразбирам от коли и нз какво да правя.. Едни викат обикновеена да сложа , други 2ра употреба газов инжекцион и така.. Моля кажете ваште мнения..Между 2ра рака газов инжекцион или нова само газова бутилка.благодаря ви предварителноако някои продава газов инжекцион моля свършете се с менена телефон 0897931494или скупе crazy_kon
Коментар
-
Колеги аз съм с газов инжекцион на ФОБОС и засега съм изключително доволен.Монтирахамия изключително професионално и качествено и засега/35000км/ само карам.Разхода ми е с 1л. над бензиновия,а вървенето е доста добре.Настройките са доста улеснени от много добрия софтуер и мисля,че за сега от бг инжекционите са най-добрите :D
Коментар
-
Определено българските инжекциони си заслужават парите, почти година карам с Бардолини и съм много доволен, разходите ми паднаха чувствително и колата ми работи прекрасно. Страховете ми за евентуални проблеми с бензиновата система не се сбъднаха и двигателя си работи отлично на бензин, пресметнах че уредбата ми се е изплатила и инвестицията е успешна.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар