Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газови инжекциони произведени в БГ и достъпни за нашия джоб

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Synthy написа:
    Въпрос: някой има ли опит или впечатления от руските газови инжекциони "Громико" (GIG III DL/SATELITE) ? Писах на инж. Дойновски от сайта му, но отговор засега няма. Ако някой е пробвал такава машинарийка - нека сподели мнения.
    Инж. Дойновски от известно време не се занимава с ГИГ Понястоящем монтира някакви "Фаворит" (производство на "Славгаз" - ква ли е тази компания?). Това е новия му сайт.
    ::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
    ::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
    ::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::

Коментар

знаеш ли защо е зарязал громикото? в предишният сайт имаше невероятни хвалебствия, взел награди на международни изложения... какво е станало?
      "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
      Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
      Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Ако искате да си сложите газова уредба или газов инжекцион мога да ви препорачам един сервиз в гр. Луковит работят с ФОБОС дават гаранция на виски уредби предлагат също и компютарна диагностика
        Bravo 1.9 TD 100 h.p.

Коментар

Моя въпрос може да е малко нестандартен на ФОна на цялата тема, но...ПРедлагат ли се Газови инжекциони на изплащане в някоя от посечените фирми?

--------------------

Коментар

SlavGas предлагат на изплащане
            Bravo 1.9 TD 100 h.p.

Коментар

CAR GAS ?

Попаднах на оферта 950 лв. за CAR GAS с монтаж и узаконяване, системата е българска а компютъра е на Бардолини и е в промоция до края на годината.Някой монтирал ли е тази марка, ако е добра цената ме устройва ?

Коментар

от фобос имаха оферта валидна до днес 16-ти Март за система газов инжекцион наречен EasyGas, който е малко по дървен от тяхната собствена система фобос, но беше 899 лева ... очаквам с нетърпение да видя каква ще му стане цената след края на промоцията.
                Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

И аз имам малко странен въпрос, на който не мога да намеря отговор... имам уредтба, но не инжекцион а обикновена газова за инжекцион с емулатор ала бала.. та въпросчето ми е колко би ми излязло слагането/подмяната с инжекцион... при наличието на някаква част от инсталацията вече???...
                  love sux true love swallows

Коментар

Наличната част от инсталацията ти е бутилка,тръба за газта,клапан за газта,евентуално нивомер(зависи какъв е и какъв искаш да бъде)Според мен от тези неща ще можеш да спестиш около 100 лева. Направи си сметката колко ти излиза остатъка и все пак всичко е въпрос на пазарлък.Ако приемем,че най-ниската цена е 900,то реално може би ще можеш да поставиш ГИ за 750-800 лева.Ако питаш мен,то по-добре при вече изградена система си сложи един ламбда контрол и нещата ще ти заспят.Едно е да дадеш 700-800 лева за ГИ,друго е да дадеш 150-200 за ламбда контрол или както г-н Хаджов го нарича моно газов инжекцион (МГИ) :D И не на последно място много голямо значение има кои ти поставя ГИ,защото може да имаш и по-лоши резултати отколкото,ако си с ламбда контрол,докато с ЛК няма да имаш проблеми с поставянето,дори и да отидеш при не много кадърен майстор.
                    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Газов инжекцион за фиат брава..

Здравейте на всички почитатели на италианските коли.Значи бих искал да се представя. НА 18 години съм и карам фиат брава 1.6 105кс 97год.Обаче пореди високите цени на бензина и ниските на газта см решил съвсем сериозно да сложа газов инежкцион.Проблема е че неразбирам от коли и нз какво да правя.. Едни викат обикновеена да сложа , други 2ра употреба газов инжекцион и така.. Моля кажете ваште мнения..Между 2ра рака газов инжекцион или нова само газова бутилка.благодаря ви предварителноако някои продава газов инжекцион моля свършете се с менена телефон 0897931494или скупе crazy_kon

Коментар

Колеги аз съм с газов инжекцион на ФОБОС и засега съм изключително доволен.Монтирахамия изключително професионално и качествено и засега/35000км/ само карам.Разхода ми е с 1л. над бензиновия,а вървенето е доста добре.Настройките са доста улеснени от много добрия софтуер и мисля,че за сега от бг инжекционите са най-добрите :D

Коментар

Определено българските инжекциони си заслужават парите, почти година карам с Бардолини и съм много доволен, разходите ми паднаха чувствително и колата ми работи прекрасно. Страховете ми за евентуални проблеми с бензиновата система не се сбъднаха и двигателя си работи отлично на бензин, пресметнах че уредбата ми се е изплатила и инвестицията е успешна.

Коментар

имам фиат палио можели даси сложа газоф ижекцион
                            ФИЯТ ПАЛИО

Коментар

разбирасе само желание и кинти.

Коментар

мотора на палиото е 1,2 и е комби ако сложа газов инжекцион дали щесе тормози мотора
                                ФИЯТ ПАЛИО

Коментар

Working...
                                X