Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газови инжекциони произведени в БГ и достъпни за нашия джоб

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги, преди седмица сложих на мареата ми ФОБОС. Много съм доволен за сега. Мощността на колата се запази, не прави ралика на кое гориво е. Колкото до горенето не мога да кажа точно колко е защото на бензин ми харчеше дост последно време и подозирам че е от бензиновата помпа. Иначе мсесен разход ми даде приблезително 8.5 газ. Монтирах я в Пловдив. Някой ако се интерисува да ми пише ЛС ще дам телфона на човека да се свърже с него. Мнгоо внимателно се отнесоха към всичко. Единствения косут е дългия престой в сервиза, но това е за сметка на добрто качество. Цялата работа излеза 1250 лв.

Коментар

газов инжекцион

Здарвейте колеги, на 25.04 монтирах най - накрая толква желаната газова уредба на колата...След дълго ровене и четене във форума реших да монтирам в Плевен - ФОБОС. Искам да използвам възможността да поздравя целия екип на ФОБОС, невероятни са. НАдявам се, че след като отворят сервиз и в София да си останат така лоялни, перфекциониости и професионалисти в работата си. Та няколко думи за газовата..сложих си газов инжекцион...засега съм изпразнил 1 бутилка (37 литрова) минах само 350 км, но се надявам че това се дължи на факта, че всичко е ново и има нужда от разни донастройки. Сега съм заредил 2-ра бутилка и ще видим като я изхарча ще кажа. За доказателство на лоялността само искам да вметна един случай някой може да сметне това за минус, но всеки си цар на акъла..та...след като ми поставиха ГИ, тръгнах да се прибирам към София, след около 30-на км нещо изгърмя . Оказа се че филтъра на газта се отворил...обадих се веднага на монтажниците и до 40 мин дойдоха от Плевен до мястото където бях "закъсал"..Е кажете ми къде го има това в България. Толкова добре се почуствах от този факт, че дори не успях да се ядосам..
      Ex - Fiat BRAVA 1,6 16V 103ph
      Now - Fiat PALIO 1,9 JTD 80ph

Коментар

Днес и аз сложих ГИ . Спрях се на Фобос .Компютъра е български има три режима на работа .Гаранцията е две години за всички компоненти.Цена 1100лв.Монтираха го за 5ч. и доста изпипват нещата.Монтажа беше извършен в с. Ведраре ЕТ Стар-газ Тодор Тодоров.Първите ми впечатления са много добри културни и интелигентни хора и най-важното знаят какво правят.
        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Привет, както обещах..налратко да дам инфо за начина на работа и разхода. 3 дни след като монтирах ГИ на Фобос, пореглих за Гърция. Цялата ми разходка излезе малко на 1500 км и това само за 120 лева или 4 пълнения на бутилката. Бяхме 4-ма души в колата с багажник пълен до горе, ама яко пълен - едва затворих капака хахах Та само хората като килограми бяхме около 350 + багаж поне 100 кила.Абе незнам смесено каране в Гърция, задръствани я с Солун и Кавала, лутане по улиците, спиране на всяка керемидка и ползване на поне 50 % от време докато пътувахме с климатик = 8 литра на 100 км.
          Ex - Fiat BRAVA 1,6 16V 103ph
          Now - Fiat PALIO 1,9 JTD 80ph

Коментар

Сервиз за газов инжекцион?

Колеги, кажете къде в София мога да намеря сервиз за поставяне на газов инжекцион, който хем да е надежден, хем да е на добра цена. Колицата, която трябва да оборудвам е Brava 1.2 16V. Предварително ви благодаря за съдействието и ви желая приятен ден!

Коментар

Не знам в София да монират български газов инжекцион. Можеш да попиташ тук: http://www.brc.hit.bg/sequent.htm за цени. Като качество нямам никакви оплаквания.
              FIAT Marea Weekend HLX 2.0 20V (147 hp)
              LPG System BRC Just

Коментар

Благодаря

Благодаря за инфото. Проверих цените на газовия инжекцион на БРЦ и се оказа, че цената за София е 1650 лв. Струва ми се доста солена, а и с моето каране ще има да я избивам повече от година....ще помисля.

Коментар

Re: Благодаря

orelyt написа:
                  Благодаря за инфото. Проверих цените на газовия инжекцион на БРЦ и се оказа, че цената за София е 1650 лв. Струва ми се доста солена, а и с моето каране ще има да я избивам повече от година....ще помисля.
                  Скоро се продаваше един газов инжекцион в "Продава" за 650 кинта май беше - втора употреба...
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Re: Благодаря

orelyt написа:
                    При нас Фобос още държи цена 1100 с 2г. гаранция . Двама колеги от форума вече сложиха миналата седмица.
                    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

При мен ЛОВАТОто е на 1300лв. :D

Коментар

Благодаря ви, ще се възползвам от офертите ви.

Коментар

... още нещо

Колеги, като се порових в интернет намерих една фирма, която предлага няколко различни видове газови инжекциони:http://www.sofgas.hit.bg/page4.htmlСпециалистът от сервиза мног ми прехвали уредбите Tomasetto, които били италиански с български софтер. Цената им е 1150 лв. Някой чувал ли е нещо за фирмата Софгаз и за въпросните уредби?

Коментар

... още нещо

...и още една оферта от фирмата Славгаз ( http://www.slavgasbg.com/), която била официален представител на някакви си руски и полски газови уредби, казаха ми, че имали някакъв си сертификат, който от догодина ставал задължителен и повечето уредби на нашия пазар го нямали. Цените са от 1000 до 1300 лв. като дават 2 г. гаранция или 60 хил. км.Ако може някой да даде коментар за фирмата и за самите уредби?

Коментар

Колеги кажете едно место в София, къде СИГУРНО работят с газови системи Тартарини, имат кабели за диагностика и т.н.Благодаря предварително!
                              Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
                              MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
                              Engine Stamp: 176B9.000
                              Version Code: 176BV
                              Version: V5 | SPORTING | 03.'98

Коментар

Въпрос: някой има ли опит или впечатления от руските газови инжекциони "Громико" (GIG III DL/SATELITE) ? Писах на инж. Дойновски от сайта му, но отговор засега няма. Ако някой е пробвал такава машинарийка - нека сподели мнения.
                                "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                                Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                                Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Working...
                                X