Колеги поради голямия интерес и особедно след случилото се последните дни с бензина, много хора се интересуват от газ и в повечето случай от газовите инжекций пройзведени в Бг поради добро отношение цена /качество. Ще си позволя да публикуван инструкцийте и техническите дани на едни от най разпространените марки БГ пройзводство и някой италянски фирми.А аз си позволявам да направя темата важна.zgabrovski
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газови инжекциони произведени в БГ и достъпни за нашия джоб
Collapse
X
-
а бе хора дайте да намерим едно газово инжекционче за мойта Крома че до гуша ми дойде тоя бензин. брат ми си сложи обикновена газова уредба на неговата крома обаче много схлупена стана... от време на време гърми...и.. така има си някои проблемчета , които мисля че няма да се срещат при газовата инжекция... имало газови инжекции втора ръка за по 350 - 400 лв. обаче не мога да намеря за 2-ка двигател. Ако някой знае от къде мога да си купя такава нека пише.
Коментар
-
Колеги вече може и да ги намерите тук. http://lpg.septemvri.com/forum/viewt...2df4a603e8#p14 Можете и да си задавате въпросите който ве интересуват.
Коментар
-
Аз съм с Бардолини от 20 дена, поставиха я кадърно, но не си дадоха много зор с настройките и след 3000 об. ми гъгнеше и нямаше мощност, но после им измрънках и с леки доизкусурявания сега съм ток, разхода ми е с литър повече от бензин, но и настъпването е много повече, дадох 50 кинта взех си кабел за връзка с екуто на газовото, и мисля всичко по софтеура сам да си го бараникам вече.....уредбата е с 18 месеца гаранция, цената е 1260 като се има впредвид че бутилката е на мястото на резервната гума....Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар