Здравейте колеги има ли някой с подобен проблем да му избиват бобините една след друга.Дали е от газовата уредба,вече втори собственик с такава кола се оплаква.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо на Мареа 1,8 се повреждат бобините дали от газта
Collapse
X
-
Колега, може ли малко повече инфо относно проблема? Нови бобини ли слагаш и те избиват или втора ръка. Питам защото ми излиза грешка за избила бобина и до 2-3 дни ще я сменям, та да знам какво да не купувам. Аз съм с брава 1,6 16в. Мислех да я сменя още като разбрах, но майстора препоръча да покарам 3-4 дни така за да видим дали грешката ще се натрупа пак.Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
kkp написа:Колега, може ли малко повече инфо относно проблема? Нови бобини ли слагаш и те избиват или втора ръка. Питам защото ми излиза грешка за избила бобина и до 2-3 дни ще я сменям, та да знам какво да не купувам. Аз съм с брава 1,6 16в. Мислех да я сменя още като разбрах, но майстора препоръча да покарам 3-4 дни така за да видим дали грешката ще се натрупа пак.Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
Ами вчера я смених. Не ми се рискуваше. 152 лв. - Магнети Марели. Двигателя стана по-спокоен. Мощността на газ се покачи. Смених я, защото ме е страх да не ме остави някъде на пътя и тогава ще стане весело. Аз лично искам да мога да разчитам на колата максимално.Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар