При изключване на дюзите, през реле лампата ми остава да свети. Дали в този режим се мени и момента на запалване ? Газовото няма симулатор на дюзите и сондата. Като я взех , лампата не светеше, защото стария чукундур беше изключил само помпата , а дюзите оставил да работят??? Резултата - прецакани дюзи. Текат на поразия - 14/100 на бензин , а на газ -смесено. газ+малко бенз. Сега изключих помпа и дюзи( при работа на газ +12V липсва), но на газ не ще да се регулира добре. Дали компютъра тества и работата на дюзитеМоже би в авариен режим ( лампата свети ) искрата не е в оптималния момент.?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Консулт за работа на газ на 1,6 16V Brava
Collapse
X
-
Za Gazovata uredba
Bez Emulator, a za komputar e nai -dobre,oba4e ne e zaduljitelno.nai-ve4e emulator i posle trqbva da se napravi nastroijka na gaza analizator.Za gaz-kislorodnata nastrojka trqbva da se vidi i smesta na prazen xod.Bez aparatura ne stava.Az imam Brava 1.8. 16V i sum dovolen za 550 lv. gazovo.Samo 4e v burgas moje da se napravi podobno ne6to. Без Емулатор, а за компютър е най -добре,обаче не е задължително.най-вече емулатор и после трябва да се направи настроийка на гъза анализатор.За газ-кислородната настройка трябва да се види и сместа на празен ход.Без апаратура не става.Аз имам Брава 1.8. 16В и съм доволен за 550 лв. газово.Само че в бургас може да се направи подобно нещо.Колега тук пишем на КИРИЛИЦА, постарай се да прочетеш правилника на форума.www.avi7.hit.bg
Видеонаблюдение и системи за сигурност
-
За пълната инжекция е добре да има емулатор за дюзите и ламбда сондата, а препоръчително е да се сложи и ламбда контрол.Относно карането на газ, аз и на двете коли съм сложил газови и другите ми колеги,които катрат също на газ досега не са се оплакали. Мниого се е писало по темата,но все още няма есднозначен отговор.BRAVA 1,4 12V
Nissan Navara
Коментар
-
Crash73 написа:Какво мислите като цяло за газовата уредба, и как се отразява тя на работата на машината?Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
За симулатора на дюзите - задължителен е , а този за ламбда сондата - ако компютъра само индикира грешки в ламбдата , но не променя работата си , значи надали има нужда , а ако трупа има 2 варианта - рязане паметта на компютъра през реле или ламбда симулатор.Газови уредби , монтаж , диагностика , ремонти на бензинови двигатели , ауспуси...
София , Горубляне ,ул. Самоковско Шосе 1 (срещу ОМВ на автоборсите) 978-20-82 973-67-24 0877-27-20-21
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар