Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля - от днес съм с газов инжекцион

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се похваля - от днес съм с газов инжекцион

Засега нищо немога да кажа но все пак колата върви по абсоютно същия начин и на бензин и на газ, несъм гледал марки на инжектори и изпарител но утре ще споделя, цената беше 1024лв. с озаконяване и 10 литра газ!
    Peugeot 406, 2000 HDi 90
    ex. Peugeot 106 1,5 D
    ex. Ritmo 70 138B2.000
    ex. Tempra 2.0 159A6.046
    Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!

Re: Да се похваля - от днес съм с газов инжекцион

Backo написа:
    Засега нищо немога да кажа но все пак колата върви по абсоютно същия начин и на бензин и на газ, несъм гледал марки на инжектори и изпарител но утре ще споделя, цената беше 1024лв. с озаконяване и 10 литра газ!
    Честито ,а тази Темпра от снимката със спойлера твоята ли е ,ако да много добре изглежда ,дай да видим още някоя снимка и по голяма.
    Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
    I am in love with my cars

Коментар

Каква марка сложи и каде?
      Обичам си работата.

Коментар

В средата на изпарителя пише М9 от едната му страна пише MADE IN SPAIN Мадрид и някакав телефон ... На "планката" която държи инжекторите пише RAIL, по инжекторите надписи няма, бутилката е 50л. Инжекциона е монтиран в гр. Севлиево на бензиностанция ШОПОВ, много ги хвалят! Между другото там е монтиран и газовия инжекцион на шефа ми на DODGE RAM 1500 (вижда се част от него на една от снимките на колата ми в гаража) и това е първият V8 мотор с газов инжекцион в България, даже го снимаха от някакво списание тогава до колкото си спомням.
        Peugeot 406, 2000 HDi 90
        ex. Peugeot 106 1,5 D
        ex. Ritmo 70 138B2.000
        ex. Tempra 2.0 159A6.046
        Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!

Коментар

Колега,честито!Честно казано ми е малко странно това изпълнение!Инжектори без име!Изпарител без име!Електроника без име!Дали нивомера ти е европастандарт?Дали това българско изпълнение отговаря на ИСО стандартите?Нищо против твоят избор нямам,но според мен човек е редно да се замисли и над тези неща,а не да гледа цената към момента,че понякого евтиното излиза скъпо!Какво ще стане ,като ти изгори инжектор примерно?Ходи ги питай поне каква марка и модел са,че да знаеш какъв да търсиш в случай на нужда!Много безаварийни километри!
          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

ей като вземете с тези марки начииииииии, дайте ми нещо и кажете какво искате д апише на него и го имате, а аз съвсем не се занимавам с това.
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Момчетата дават пълна гаранция че това нещо ще работи без проблем, склонен съм да им вярвам
              Peugeot 406, 2000 HDi 90
              ex. Peugeot 106 1,5 D
              ex. Ritmo 70 138B2.000
              ex. Tempra 2.0 159A6.046

Коментар

Колега, а колко литра бутилка ти сложиха в тази цена, щото в сайта на Фобос пише, че слагат 40-литрова за 1100 лева, а мен ми се върти из главата, ако ще й слагам газ, да е 60-литрова, то в багажника - място бол.
                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Backo написа:
                  ...... и това е първият V8 мотор с газов инжекцион в България
                  мнооооого се бъркаш

Коментар

50 литра е обема на бутилката, пугси сериозно бе ще ме накараш да намеря списанието из офиса и да го сканирам ! :D
                    Peugeot 406, 2000 HDi 90
                    ex. Peugeot 106 1,5 D
                    ex. Ritmo 70 138B2.000
                    ex. Tempra 2.0 159A6.046

Коментар

виждал съм поне още 3-4 коли с в8 на газ,дори и на метан -инжекциийки

Коментар

Backo написа:
                        В средата на изпарителя пише М9 от едната му страна пише MADE IN SPAIN Мадрид и някакав телефон ... На "планката" която държи инжекторите пише RAIL, по инжекторите надписи няма, бутилката е 50л. Инжекциона е монтиран в гр. Севлиево на бензиностанция ШОПОВ, много ги хвалят! Между другото там е монтиран и газовия инжекцион на шефа ми на DODGE RAM 1500 (вижда се част от него на една от снимките на колата ми в гаража) и това е първият V8 мотор с газов инжекцион в България, даже го снимаха от някакво списание тогава до колкото си спомням.
                        Грам не разбирам от газови инжекциони, ама що си мисля, че като е инжекцион трябва да е с директно впръскване т.е. без изпарител? Или това е газов моно-инжекцион (бъзик)Обаче сериозно - внесете ми разяснение по въпроса, моля ви!
                        Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

vesko написа:
                          Грам не разбирам от газови инжекциони, ама що си мисля, че като е инжекцион трябва да е с директно впръскване т.е. без изпарител? Или това е газов моно-инжекцион (бъзик)Обаче сериозно - внесете ми разяснение по въпроса, моля ви!
                          Обикновенните газови инжекциони впръскват пропан-бутана в газообразна форма. Затова си имат изпарител. Има и газови инжекциони с течна фаза, но те са "последен писък" на модата и не се срещат още. Иначе при тях течния пропан-бутан частично се изпарява в колектора, като охлаждат въздуха, а и поради малкия си обем не измества въздуха. С това се постига дори леко качване на мощността спрямо бензина, а при турбо колите дори значително качване на мощността.
                          Fiat Ritmo 105TC
                          1600cc 105к.с.

Коментар

Working...
                          X