Засега нищо немога да кажа но все пак колата върви по абсоютно същия начин и на бензин и на газ, несъм гледал марки на инжектори и изпарител но утре ще споделя, цената беше 1024лв. с озаконяване и 10 литра газ!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се похваля - от днес съм с газов инжекцион
Collapse
X
-
Re: Да се похваля - от днес съм с газов инжекцион
Backo написа:Засега нищо немога да кажа но все пак колата върви по абсоютно същия начин и на бензин и на газ, несъм гледал марки на инжектори и изпарител но утре ще споделя, цената беше 1024лв. с озаконяване и 10 литра газ!Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
-
В средата на изпарителя пише М9 от едната му страна пише MADE IN SPAIN Мадрид и някакав телефон ... На "планката" която държи инжекторите пише RAIL, по инжекторите надписи няма, бутилката е 50л. Инжекциона е монтиран в гр. Севлиево на бензиностанция ШОПОВ, много ги хвалят! Между другото там е монтиран и газовия инжекцион на шефа ми на DODGE RAM 1500 (вижда се част от него на една от снимките на колата ми в гаража) и това е първият V8 мотор с газов инжекцион в България, даже го снимаха от някакво списание тогава до колкото си спомням.Peugeot 406, 2000 HDi 90
ex. Peugeot 106 1,5 D
ex. Ritmo 70 138B2.000
ex. Tempra 2.0 159A6.046
Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!
Коментар
-
Колега,честито!Честно казано ми е малко странно това изпълнение!Инжектори без име!Изпарител без име!Електроника без име!Дали нивомера ти е европастандарт?Дали това българско изпълнение отговаря на ИСО стандартите?Нищо против твоят избор нямам,но според мен човек е редно да се замисли и над тези неща,а не да гледа цената към момента,че понякого евтиното излиза скъпо!Какво ще стане ,като ти изгори инжектор примерно?Ходи ги питай поне каква марка и модел са,че да знаеш какъв да търсиш в случай на нужда!Много безаварийни километри!Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
50 литра е обема на бутилката, пугси сериозно бе ще ме накараш да намеря списанието из офиса и да го сканирам ! :DPeugeot 406, 2000 HDi 90
ex. Peugeot 106 1,5 D
ex. Ritmo 70 138B2.000
ex. Tempra 2.0 159A6.046
Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!
Коментар
-
Backo написа:В средата на изпарителя пише М9 от едната му страна пише MADE IN SPAIN Мадрид и някакав телефон ... На "планката" която държи инжекторите пише RAIL, по инжекторите надписи няма, бутилката е 50л. Инжекциона е монтиран в гр. Севлиево на бензиностанция ШОПОВ, много ги хвалят! Между другото там е монтиран и газовия инжекцион на шефа ми на DODGE RAM 1500 (вижда се част от него на една от снимките на колата ми в гаража) и това е първият V8 мотор с газов инжекцион в България, даже го снимаха от някакво списание тогава до колкото си спомням.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
vesko написа:Грам не разбирам от газови инжекциони, ама що си мисля, че като е инжекцион трябва да е с директно впръскване т.е. без изпарител? Или това е газов моно-инжекцион (бъзик)Обаче сериозно - внесете ми разяснение по въпроса, моля ви!Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар