колеги,сега имам едни мисли като кое е по добре:1.агу с ламда контол и аванс процесор2.газов инжекцион с аванс процесорсега и двата варианта си имат + и - ама си мисля че с обикновена агу с ламда контол излиза по на сметка като цена ,а и като подръжка след години като се одървят мембраните,а и няма инжектори за запушване,сместа е по хомогенна отколкото с газовия инж.от друга страна при газовия инж.върви повече (или бъркам),по малка вероятност от гърмежищото като гледам цената на горивата става неизгодно да се подържа дизел ,а ми интересно ако сменям колата какво да се предпочетеха честито за новия форум,както се казва :таз година форум,догодина два.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
малко питанки
Collapse
X
-
Твърдо поддържам тезата за инжекцион. С дюзи "кехлейн" (дано съм го написал правилно).Харчи малко, върви яко, съвременна система, която може да се монтира и на най - модерните двигатели.Ако може да си позволиш, BRC Sequent + "кехлейн", това е системата. Проверено при мен - вече 60000 километра само наливам и карам.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
Лека корекция.Дюзите са "Кейхин".Наистина възможно най-доброто!Аз съм с БРЦ инжектори.За сега съм на 10 000км.Уредбата не беше настроена добре и ми харчеше повечко от нормалното.Сега всичко е ОК.Също препоръчвам Кейхин инжектори!Малко по-скъпа е уредбата,но ги дават,че са по-здрави!Ако можеш да си позволиш газов инжекцион,то инвестицията е добра.Дори и да смениш колата,можеш да си го монтираш на новата.Иначе алтернативата е ясна.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Re: малко питанки
dan4o написа:колеги,сега имам едни мисли като кое е по добре:1.агу с ламда контол и аванс процесор2.газов инжекцион с аванс процесорсега и двата варианта си имат + и - ама си мисля че с обикновена агу с ламбда контрол излиза по на сметка като цена ,а и като подръжка след години като се одървят мембраните,а и няма инжектори за запушване,сместа е по хомогенна отколкото с газовия инж.от друга страна при газовия инж.върви повече (или бъркам)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар