Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голяма разлика.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Голяма разлика.

Омръзна ми вече Тая ламя ми съдира кожата: градско 18-20/100 !!!!!Извънградското ми е нормално: 9-10/100 някъде,ама в града е ужас.Какво ли не правих:мембрани,кабели,свещи,реглажи - на газ и бензин,диагностика,реглаж на клапани....какво ли не....не и не!!!Последно малко ми я оправиха на безнин,че почти не вървеше,ама пак не е като хората.На LPG върви по-добре (въпреки,че пак малко се чуди в ниските обороти),но все си мисля,че може по-добре - нещо ми се губят част от 115-те коня,а и тоя разход....дайте някакви идеи.Уж сместа ми била богата,ръчкаха я разни майстори,ама нъцки!!!Същата работа.Пали малко трудничко - трабва да повъртиш 10-на секунди.Може ли да е нещо от компютъра,къде да ходя вече,отчайвам се?

Незнам какво да ти кажа, но определено има някакъв проблем, аз горя между 16/20, като в повечето случаи съм на 17 граско в софиските задръствания, но все пак аз съм с един цилиндър повече. Сокарвал съм я до 15, но така регулирана едвам върви, колкото да се каже че се движи. Не съм запознат точно с твоя случай, но мисля че е най-добре да я погледне разбирач.
    Lancia Dedra, 1.6 LS, 90 hp, 159B9000, GM MPi, '95
    Lancia Kappa, 2.0, 20V, 145 hp, 838A1000, Bosch Motronic 2.10.3, '95

Коментар

Именно човек,който разбира ми трябва.Ама вече не съм сигурен дали има майстор,който си разбира от работата Книга вече мога да напиша за ходенето ми по сервизи.

Коментар

Точно, и аз съм на твоя хал, добре че за тези почти 7 години откакто съм на италианска вълна се понаучих от "неволята". Ако си с ловато, бих те посъветвал да минеш през "Ловато България", Вальо се казва майстора, но е много "тежък" и трябва доста да го коткаш да ти обърне подобаващо внимание. Но не очаквай много, аз горе-долу съм доволен от него.
        Lancia Dedra, 1.6 LS, 90 hp, 159B9000, GM MPi, '95
        Lancia Kappa, 2.0, 20V, 145 hp, 838A1000, Bosch Motronic 2.10.3, '95

Коментар

С Ловато съм,да.Не знам дали проблемът е в АГУ-то или като цяло някъде другаде.Пусто,все не остават средства да я засека на бензин какъв разход дава... От икономия сипвам само да има за екстремни случаи.

Коментар

QNISZ е твоят човек!Пиши му на лично съобщение.
            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Working...
            X