Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Менбрани за АГУ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Менбрани за АГУ

Здравйте.Колеги помагайте освен фиатката имам и една стара ладичка на която менбраните на газовата уредба са за сняна но незнам от къде да ги купя.Уредбата е руска но незнам какъв модел е.На изпарителя има само някакви цифри.Даите някакъв адрес на магазин за рез.части за АГУ. Мраси предварително

Re: Менбрани за АГУ

werti написа:
    Здравйте.Колеги помагайте освен фиатката имам и една стара ладичка на която менбраните на газовата уредба са за сняна но незнам от къде да ги купя.Уредбата е руска но незнам какъв модел е.На изпарителя има само някакви цифри.Даите някакъв адрес на магазин за рез.части за АГУ. Мраси предварително
    По бул. Ботев като тръгнеш от бул. Сливница към площад Възраждане има много магазини. Все ще намериш някъде.
    Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
    Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
    Совалката средно на LPG
    Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Re: Менбрани за АГУ

werti написа:
      Понеже администраторите на форума са подели инициатива за поддържане на правилния български език, ще коментирам, че меНбрана се пише с М - меМбрана. А относно същността на въпроса - фирма "Аргус"м а г а з и н --------------------------------------------------------------------------------гр. София ул. "Пиротска" № 74 /на ъгъла на ул."Опълченска" и "Пиротска"/ тел.: 822 04 86 с е р в и з гр. Софияул."Кап. Никола Божков" №1тел.:02/ 272 035, 920 85 25,тел.:920 85 26, факс: 920 85 27 GSM 088 860 74 40
      Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.

Коментар

Мерси

Коментар

http://www.memtextom.dir.bg/
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

:D :D :D :D :D :D

Коментар

Working...
            X