Според вас как е по удачно и удобно да се сложат бутилки в Бравата? Понеже ми излиза горе долу на една цена ако сложа 3 нови по 20 литра или една втора ръка 60 литрова. Каква е разликата и в килограмите, които ще трябва да понесе колата? Имам желание и да мога да си свалям седалките в случай, че трябва да карам нещо върху тях. Един колега сподели че е с 2 бутилки и това е невъзможно понеже двете бутилки са една върху друга и са му подпрени на седалките / . За това ме интересуват различни конфигурации. Благодаря предварително на всички !ПП Ако някой знае и максималната дължина на бутилки които се хващат в багажника, т.е. колко е широк той, ще съм му благодарен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Метанови бутилки в Брава
Collapse
X
-
Re: Метанови бутилки в Брава
PIT написа:Според вас как е по удачно и удобно да се сложат бутилки в Бравата? Понеже ми излиза горе долу на една цена ако сложа 3 нови по 20 литра или една втора ръка 60 литрова. Каква е разликата и в килограмите, които ще трябва да понесе колата? Имам желание и да мога да си свалям седалките в случай, че трябва да карам нещо върху тях. Един колега сподели че е с 2 бутилки и това е невъзможно понеже двете бутилки са една върху друга и са му подпрени на седалките / . За това ме интересуват различни конфигурации. Благодаря предварително на всички !ПП Ако някой знае и максималната дължина на бутилки които се хващат в багажника, т.е. колко е широк той, ще съм му благодарен.
Реклама
Collapse
Коментар