Проблемът не е отсранен. Нямам емулатор! Незнам дали е нужен? Марио казва че кара без такова нещо. Ще съм ти благодарен, ако ми пратиш, схемата. Но по схемата трябва да се консултирам с Митко, че той ги чатка тия работи, да видим какво той ще каже!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сложих си Газова Уредба!
Collapse
X
-
mariobg
-
Колега, след като изключваш бензиновата помпа е нормално да ти свети лампата постоянно. Ако компютърът трупа грешки, отчита чрез ламбда сондата бедна смес, то задължително ще ппремигва (с код за грешка). Постоянното светене е просто изключена бензинова помпа и ако не те дразни яркото светене го използвай за индикация газ/бензин.Айде безаварийно!
Коментар
-
2000 Turbo написа:Колега, след като изключваш бензиновата помпа е нормално да ти свети лампата постоянно. Ако компютърът трупа грешки, отчита чрез ламбда сондата бедна смес, то задължително ще ппремигва (с код за грешка). Постоянното светене е просто изключена бензинова помпа и ако не те дразни яркото светене го използвай за индикация газ/бензин.Айде безаварийно!FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
TEMPRIERI написа:Проблемът не е отсранен. Нямам емулатор! Незнам дали е нужен? Марио казва че кара без такова нещо. Ще съм ти благодарен, ако ми пратиш, схемата. Но по схемата трябва да се консултирам с Митко, че той ги чатка тия работи, да видим какво той ще каже!FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
Коментар
-
Mitko написа:brat_John написа:Май нещо се поиздъних с прикачването на файловете Въпрос към админа - защо не мога да прикача файл с размер 10 КВ и разширение gif????FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
Коментар
-
Докато се чудим може или не може да се прикачат gif файлове, аз го направих на jpeg, но май проблема беше, че беше по-голям от 800х800 пиксела Не знам дали тук му е мястото, но въпроса ми към админа е: не може ли да се увеличи размера на файловете, които могат да се прикачат (в случая картинки), защото аз например знам как да го намаля и имам нужния продукт, но колко хора знаят Yellow_Flash_Colorz_PDT_24FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
Коментар
-
При мене положението е следното:Многоточкова инжекция с газова с плочка, емулатор на инжекторите и нямам емулатор на ламбда сондата.За сега ми светва лампата на инжекторите когато с езастоя дълго на задръстване, не всеки път но понякога. След като светне, подавам газ както съм на газ и лампата угасва моментално.Нямам никаква разлика на вървежа на бензин преди и след газовата, изравя асвалта. Обаче се чудя от какво ли може да светва лампата?Забравих да кажа че съм със блокирано моторче за празния ход, в смисъл изключил съм го в положение загрял автомобил.Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp
Коментар
-
Кейн написа:При мене положението е следното:Многоточкова инжекция с газова с плочка, емулатор на инжекторите и нямам емулатор на ламбда сондата.За сега ми светва лампата на инжекторите когато с езастоя дълго на задръстване, не всеки път но понякога. След като светне, подавам газ както съм на газ и лампата угасва моментално.Нямам никаква разлика на вървежа на бензин преди и след газовата, изравя асвалта. Обаче се чудя от какво ли може да светва лампата?Забравих да кажа че съм със блокирано моторче за празния ход, в смисъл изключил съм го в положение загрял автомобил.FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
Коментар
-
To Stef:Моята е със същия инжекцион като твоята - marelli IAW- някой модификации от тях нямат изведен сигнал за сервизна лампа. На куплунга на ECU-то си има краче което по спецификация е за контролна лампа, вътре по печатната платка съм проследявал пътечките и елементите - всичко си е на мястото - като края влиза в процесора - MC6803U4CPR. Закачал съм светодиод директно на куплунга и пак нищо. Явно е забранена софтуерно тази функция в някой модели. Нека ако има някой колега с ЕЦУ МAGNETI MARELLI IAW и има контролна лампа на таблото да каже точно цифрите на ЕЦУ-то.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар