Вчера си сложих газова уредба. Както тръгнах и след 5 мин ми светна инжекциона. Като превключа на бензин веднага загасва! Редно ли е това да става и на какво се дължи?Колата е Темпра (1,6 i.e.) Газовата уредба-StarGas (440 лв. ми излезе)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сложих си Газова Уредба!
Collapse
X
-
Re: Сложих си Газова Уредба!
TEMPRIERI написа:Вчера си сложих газова уредба. Както тръгнах и след 5 мин ми светна инжекциона. Като превключа на бензин веднага загасва! Редно ли е това да става и на какво се дължи?Колата е Темпра (1,6 i.e.) Газовата уредба-StarGas (440 лв. ми излезе)TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
stef написа:TEMPRIERI написа:Вчера си сложих газова уредба. Както тръгнах и след 5 мин ми светна инжекциона. Като превключа на бензин веднага загасва! Редно ли е това да става и на какво се дължи?Колата е Темпра (1,6 i.e.) Газовата уредба-StarGas (440 лв. ми излезе)
Коментар
-
mariobg
-
TEMPRIERI написа:stef написа:TEMPRIERI написа:Вчера си сложих газова уредба. Както тръгнах и след 5 мин ми светна инжекциона. Като превключа на бензин веднага загасва! Редно ли е това да става и на какво се дължи?Колата е Темпра (1,6 i.e.) Газовата уредба-StarGas (440 лв. ми излезе)TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Mariobg: Привет! Когато свети инжекциона, знам със сигурност че не се подава бензин, защото имам скрито ключе, което спира захранването на бензиновата помпа. В такъв "авариен" режим, изключвам захранването на бензиновата помпа-т.е. бензин със сигурност не се подава, колата си върви-засега нямам забележки (ама съм минал само 50 км на газ, де ), но лампата си свети гадно ЧЕРВЕНО !!! От тук да не вкарва пък и много газ, и разхода да стане голям....?stef: Да, ти си със самолетен двигател Ами като ти е изгасена колата и дадеш "на ключ" трябва да ти светат поне 3 червени лампи- "масло" (двигателят е изключен и не върти маслената помпа), "акумулатор"-(не върти алтернатора) и "ИНЖЕКЦИОННАТА"-тя е като една дюза и има около нея точици. Ако не си я виждал- свалй таблото и си смени крушката....
Коментар
-
TEMPRIERI написа:Mariobg: Привет! Когато свети инжекциона, знам със сигурност че не се подава бензин, защото имам скрито ключе, което спира захранването на бензиновата помпа. В такъв "авариен" режим, изключвам захранването на бензиновата помпа-т.е. бензин със сигурност не се подава, колата си върви-засега нямам забележки (ама съм минал само 50 км на газ, де ), но лампата си свети гадно ЧЕРВЕНО !!! От тук да не вкарва пък и много газ, и разхода да стане голям....?stef: Да, ти си със самолетен двигател Ами като ти е изгасена колата и дадеш "на ключ" трябва да ти светат поне 3 червени лампи- "масло" (двигателят е изключен и не върти маслената помпа), "акумулатор"-(не върти алтернатора) и "ИНЖЕКЦИОННАТА"-тя е като една дюза и има около нея точици. Ако не си я виждал- свалй таблото и си смени крушката....TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Колега stef,не бързай да сваляш таблото!Моята кола е същата като твоята,само че SX.Вляво от волана горе има 4 бутона-за дневен километраж,нулиране, халогени и осветеност на таблото.Натисни едновременно горните два бутона/поне при мен е така/ и всички лампи на таблото ще светнат-тест-режим.Тогава ще определиш кои са за смяна.Аз също карам на газ,но нито един път до сега лампата на инжекциона не ми е светнала-нито при контакт,нито при преминаване от бензин на газ,макар ,че е наред!УспехFiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
-
lu40 написа:Лампата на инжекциона е ляво гореTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
свалих таблото намерих къде е сектора със дюзата но се оказа че вместо крушка има тапа сложих кружка и нищо явно нямам ток до гнездото с две думи при мен не трябва да има такова чудо това добре но като сглобих тоблото се оказа че ми изчезна показанието на километража дава само някакви чертички хоризонтални в долния край на дисплея някой ако знае да помага че сега ми стои колата така разглобена и се чудя какво да правяTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
TEMPRIERI написа:Мисля че няма емулатор- нужно ли е да го има и проблем ли е ако си карам така?FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар