Той ямболския Шел само като го видиш, доста съмнителен изглежда, може някой ментак да е, като едно време в Русе имаше един Шелф...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заредиха ми 23 литра в 25 литрова бутилка
Collapse
X
-
ХЕхе, не е ментак, баш си е ШЕЛ (в смисъл не е Шелф). Между другото в Ямбол има 2 Шела, ако си мислиш за тоя дето е на изхода за Елхово - това е бивша бензиностанция на Петрол, наистина не прилича на останалите Шел, но те уверявам, че е по-Шел от другия. Другия ШЕЛ (за който ставаше въпрос по-горе) е на острова между двата ръкава на Тунджа по посока от центъра към Сливен (и София). Той не се различава по нищо от останалите Шелове.Друг е въпроса дали наистина е Шел, или е франчайзинг, но това наистина незнам. Повечето Шел са франчайзинг, т.е. собственика е друг, само срещу определен процент от оборота ползват марката на Шел (или който и да е). Само OMV не дават засега марката си на франчайзинг. Засега.Впечатленията ми обаче че лъжат яко не са само от ямболския шел. Същото е положението и на Сливенския (на изхода за Пловдив), и в Стара Загора, и в Пловдив... Явно е фирмена политика.Между другото, имам приятел, който прави проекта на една бензиностанция (електро-частта). И е присъствал на разговор между собственика и оторизираните лица, които настройват колонките и слагат лепенки, че са верни. Срещу определена сума са се уговорили да настроят колонките да показват повече, т.е. да зареждат по-малко... Изводите ги оставям на вас.
Коментар
-
газова
газовата ми бутилка е 27 литра а слагам сега 22-23 не повече а през лятото особено на морето съм слагал и 29 литра как става това не трябва ли да е обратно като е студено да се слага повечеа като е топла по малко , а при мен е обратно като им кажа как побрахте 29 литра в 27литрова бутилка те млъкват дали верно не лъжат и си нагласяват помпите за зимата и пятото
Коментар
-
Re: газова
kluchar написа:........ като им кажа как побрахте 29 литра в 27литрова бутилка те млъкват дали верно не лъжат и си нагласяват помпите за зимата и пятото........FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
Immortal написа:Обаче... при тарикатите от ШЕЛ най-често пълнят до около 45 литра, при което им казвам да спрат. След което разхода обаче отговаря на 40 литра . Това е не само на ШЕЛ Ямбол, но на всички ШЕЛ, на които съм се лъгал да заредам. Вече не го правя
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар