Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обикновенна газова уредба на 1.8 16в 182А2 двигател

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Обикновенна газова уредба на 1.8 16в 182А2 двигател

Здравейте, имам Дедра с този двигател, мога ли да сложа обикновенно АГУдебиломера е с тънко съпротивление, може ли да се прецака при евентуална детонация, или клапата ще свърши работа?някой ако има такава газова, може ли да пусне снимки да видя точно как е направен монтажа. Благодаря предварително
    2004 Audi A6 4F
    2002 Lancia Y

при мен е обикновенна газоваи засега няма проблеми,ако гръмне може да го издуха дебитомера,но ако с кабелите и свещите нямаш проблеми няма и да ти гръмне,преди да гръмне на газ колата почва да тъпче или да не може да се изфорсира,при като се получи така веднага си цъкам на бензин да не думне и после си я втъщам газ

Коментар

с кав двигател си пугси?
      2004 Audi A6 4F
      2002 Lancia Y

Коментар

2.0 16v

Коментар

А аз смятам че и един ламбда - контрол няма да е излишен, ще подава точно толкова газ колкото има нужа
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
          Fiat Linea 1.3 Multijet'08
          Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
          http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Гърмежите при колите с обикновена газова не се дължат на лоша смес, а на проблеми с тоците или неплътно затварящ смукателен клапан. Проблема е, че колектора е голям и се пълни с газовъздушна смес и гърми. При работа не бензин това нещо няма как да гръмне, понеже е пълно с въздух. Това е!А това дали "тъпче", ’не може да се изфорсира преди това’ не е така. Това просто е признак за лоша смес в конкретния момент, което донякъде е и предпоставка, защото се нарушава засмукването и налягането в смукателния колектор е по-голямо (липсва вакуум) и има повече смес. Тогава гърмежа би бил по-силен

Коментар

Working...
            X