Да се похваля, че и аз вече сложих ламбда контрол. Колата е Брава 1.6 16V. Газовата ми уредба е монтирана преди 4 години от някакви измислени майстори, които не бяха сложили никакъв емулатор и колата винаги до сега е била с проблеми. На бензин вървеше много лошо, а за разхода да не говорим. Случайно ми попадна едно браво с уредба поставяна в Италия от което свалих ламбда контрола и емулатора на дюзите. С помоща на колегата qnisZ, за което искрено му благодаря, си монтирах всичко и сега все едно карам друга кола. Подобри се динамиката, вече върви и на бензин и компа не трупа грешки. Като засека разхода ще пиша и за него. Едно голямо благодаря на qnisZ. Съветвам всички с проблеми да се консултират с него. Човека наистина си разбира от работата и само по телефона ми помогна много повече от колкото всичките газаджии при които бях ходил на място.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И аз съм вече с ламбда-контрол
Collapse
X
-
Тук е момента и аз да изкажа една голяма благодарност към него, защото моята кола също имаше контрол монтиран в Италия но му липсваше вентила за регулиране на притока, който qnisZ ми прати и след съдействие нещата тръгнаха. Сега все едно съм с друга кола.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
qnisZ написа:Yavor написа:Благодарности за qniz и от мен.Да не се прави на скромен, а да се яви на националната среща да го почерпим по бира!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар