Значи мисля, че ми харчи доста- с едно зареждане минавам 100-120км. градско, зареждам за 13.5 лева.Колата е Фиат Мареа 1.6 16v, метановата уредба е инжекционова и е монтирана в завода.Моля хората с наблюдение за този тип гориво на този двигател да се притекат на помощ, или кажете къде да отида на диагностика на метановата уредба.Предварително Благодаря.Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за разход на метан?
Collapse
X
-
Re: Въпрос за разход на метан?
Marea Bipower написа:Значи мисля, че ми харчи доста- с едно зареждане минавам 100-120км. градско, зареждам за 13.5 лева.Колата е Фиат Мареа 1.6 16v, метановата уредба е инжекционова и е монтирана в завода.Моля хората с наблюдение за този тип гориво на този двигател да се притекат на помощ, или кажете къде да отида на диагностика на метановата уредба.Предварително Благодаря.Поздрави!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Re: Въпрос за разход на метан?
Marea Bipower написа:Значи мисля, че ми харчи доста- с едно зареждане минавам 100-120км. градско, зареждам за 13.5 лева.Колата е Фиат Мареа 1.6 16v, метановата уредба е инжекционова и е монтирана в завода.Моля хората с наблюдение за този тип гориво на този двигател да се притекат на помощ, или кажете къде да отида на диагностика на метановата уредба.Предварително Благодаря.Поздрави!
Коментар
-
Fiat Bravo 1.6 16 V
На мен разхода ми - градско (София) е около 7 лв - 100 км,извънградско, около 5 лв - 100 км, като я карам с 110 - 120км/ч.Но съм имал разход в града както 5 лв, така и около 10 лв на 100км. Не знам на какво се дължи. Метановата уредба ми е с адванс процесор и ламбда контрол.
Коментар
-
Marea Bipower написа:Ами по мой изчисления някъде към 7.5 - 8.5 марката на уредбата е Tartarini.
Коментар
-
MaXo написа:Marea Bipower написа:Ами по мой изчисления някъде към 7.5 - 8.5 марката на уредбата е Tartarini.
Коментар
-
Marea Bipower написа:MaXo написа:Marea Bipower написа:Ами по мой изчисления някъде към 7.5 - 8.5 марката на уредбата е Tartarini.
Коментар
-
Значи след смяна на консумативи/свещи, въздушен филтър/ с едно зареждане изминах 220км. градско после пак с едно зареждане- 180 не мога да я разбера тая кола ама въобще.Един вика, че като е по- топло минава повече с 1 зареждане друг вика, че зареди задръстванията, въпреки, че те всеки ден са си едни и същи. Мисля да я карам на диагностика в Красна Поляна кажете отзиви за хората там?Добри ли са?Лъжат ли...много? Колко взимат за диагностика? Ако там не са добри къде тогава? Мерси предварително за инфото колеги.п.с. да ви кажа само, че снощи като се прибирах от Нови Искър преди Казичане ме спряха полицаите и гледаха всичко- стикер, паспорт, номера на бутилката, така че слагайте ги тия грозни лепенки да не ви правят проблеми!
Коментар
-
А иначе относно диагностиката доскоро всички дигаха ръце Но сега чувам, че имало някъде и за Тартарини софтуеър - като разбера веднага ще пиша. Щото пък при мен, от време-на време, работи като на 3 цилиндъра-на ниски обороти. И това не е постоянно-има дни изобщо не го прави. Та ми трябва диагностика и на мен де.
Коментар
-
аз от скоро карам едно браво 1.6 с метанова уредба един ми каза че е обикновена но понеже е монтрана в италия и е подобрена т.е има някакви джаджи по нея монтирани не е с троиник както обикновените а с някакво като стъпков мотор и някакви такива работи и ламда контрол и някакъв емулатор друг та въпроса ми е зареждам около 22лв/около15.5кг метан и минавам около 270км от които 100 извън градско и другите 170 само в града та питането ми номален ли е този разход,а също така искам да питам нормално ли е колата да е малко мудна когато се кара на метам иначе на бензин е доста добреBMW E39 2.5I
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар