ламбда контрол и аванс процесор са различни нещамисля че ефекта от ламбда контрол е по-голями ако ще даваш 150 лева си вземи контрол
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ламбда коитрол
Collapse
X
-
qnisZ написа:pugsy написа:да те питамламбда контрола може ли да се използва без ламбда сонда (нямам на колата)пълна инжекция е има си там ТПСFiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
-
lu40 написа:qnisZ написа:pugsy написа:да те питамламбда контрола може ли да се използва без ламбда сонда (нямам на колата)пълна инжекция е има си там ТПСLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
lu40 написа:qnisZ написа:pugsy написа:да те питамламбда контрола може ли да се използва без ламбда сонда (нямам на колата)пълна инжекция е има си там ТПСex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
има модели без ламбда сонда,сместа си я регулираш с една врътка ,колата ми е типо 2.0 16в но скомп от 2.0 при който като изключвам и включвам ламбда сондата няма промянапитах за това без ламбда сонда защото го гледах на един голф 1.8 моно с махната ламбда,човека ми каза,че само при настройката я е сложил,и после си било запаметено в управлението на ламбда сондата колко си натоснал предала и на какви обороти или нещо такова беше не си спомям точно,та за тва ми беше въпроса може ли да се подкара коректно без ламбда
Коментар
-
Незнам дали в този форум някой занае за тази фирма http://runel-tech.com/?p=productsList която произвежда ланда контрол и други електроники ланда контрола е 110лв и е елементарен за свързване. Мисля да си купя такъв защото при рязко натискане на педала за гаста понякога гърми. Макар че гърмежа може да е и от това че съм с 4 електродни свещи утре ще купя Денсо по каталог.Обичам си работата.
Коментар
-
...Устройството има вграден емулатор на ламбда сензор който се активира по време на работа на автомобила на газ/метан. Сигналът от ламбда сезора се прекъсва и към ЕКУ на автомобила се подава емулиран сигнал на ламбда сензор със възможност за 5 различни режима на емулация. При режим на работа на автомобила на бензин ламбда контрол системата възстановява оригиналната схема на на свързване на ламбда сензора към ЕКУ на автомобила...
Коментар
-
Chaos_ написа:въпрос: ламбда контрола не трябва ли да взима показания от ламбда сонда за да регулира горивната смес, и ако да - защо по-горе твърдят че изключват ламбда сондата и я емулират?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар