Преди време писах че си взех ламбда контрол газтек за 120лв. (от колегата qnisZ ) сега мога вече да напиша и резултатите от новата придобивка. 1. Разхода на газ падна с 1,5 литра на 100км градско което много ме изкефи 2. Вече имам добра динамика в целия диапазон на оборотомера. 3. Двигателя работи много по тихо. С две думи нещата рязко се подобриха и инвестицията напълно си заслужава парите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ламбда коитрол
Collapse
X
-
Re: Ламбда коитрол
sstanchev написа:Преди време писах че си взех ламбда контрол газтек за 120лв. (от колегата qnisZ ) сега мога вече да напиша и резултатите от новата придобивка. 1. Разхода на газ падна с 1,5 литра на 100км градско което много ме изкефи 2. Вече имам добра динамика в целия диапазон на оборотомера. 3. Двигателя работи много по тихо. С две думи нещата рязко се подобриха и инвестицията напълно си заслужава парите.
-
masterkar написа:sstanchev написа:Преди време писах че си взех ламбда контрол газтек за 120лв. (от колегата qnisZ ) сега мога вече да напиша и резултатите от новата придобивка. 1. Разхода на газ падна с 1,5 литра на 100км градско което много ме изкефи 2. Вече имам добра динамика в целия диапазон на оборотомера. 3. Двигателя работи много по тихо. С две думи нещата рязко се подобриха и инвестицията напълно си заслужава парите.
Коментар
-
За да не отварям нова тема ще си позволя да питам тук. Интересувам се точно за какво са тези ламбда контроли и аванс процесори? Типото ми 1.4 карбуратор е с Метанова уредба и доколкото разбрах мога да му сложа такова нещо. Или греша? Колко ще ми струва цялата тази работа ?||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Executor написа:За да не отварям нова тема ще си позволя да питам тук. Интересувам се точно за какво са тези ламбда контроли и аванс процесори?
Коментар
-
sstanchev написа:Преди време писах че си взех ламбда контрол газтек за 120лв. (от колегата qnisZ ) сега мога вече да напиша и резултатите от новата придобивка. 1. Разхода на газ падна с 1,5 литра на 100км градско което много ме изкефи 2. Вече имам добра динамика в целия диапазон на оборотомера. 3. Двигателя работи много по тихо. С две думи нещата рязко се подобриха и инвестицията напълно си заслужава парите.
Коментар
-
Реултат и от мен
Аз си купих от qnisZ - ЛКСБлагодарени на неговата помощ успяхме да я вържем )аз съм с ТIPO 1.6мога да кажа следното - извънградско - 7,7 / 100км преди 8,8 /100 а за града още тествам но за сега е около 11,5 преди 13,5 - но теста за градско продължава - зависи и от разстоянията.Още един път благодарност към qnisZ
Коментар
-
Няма проблеми нали за това сме хора да си помагаме. Ако има нещо проблеми се обади да ги решим. А да споделя нещо днес замина и последната от този тип *АЕБ ВОЙЛА* има още две но са капарирани но има други *МАРИНИ ЦРЕ-4* днес ги получих сега ще им проведа тест и ще видя дали ще ги одобря за пазара *задължително условие при мен*. ААА сега се сетих като видях Хасково за кой става дума, останави най на края време да я сложите имате я вече цял месец ако не се лъжа.
Коментар
-
pugsy написа:да те питамламбда контрола може ли да се използва без ламбда сонда (нямам на колата)пълна инжекция е има си там ТПСLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pugsy написа:да те питамламбда контрола може ли да се използва без ламбда сонда (нямам на колата)пълна инжекция е има си там ТПС
Коментар
-
Здравейте колеги,Четох теми и още доста по въпроса и накрая отидох да питам един приятел, който работи в сервиз за газови уредби. Предложи ми аванс процесор на АЕВ, модел "Кобра" (цитирам дословно). Имал заложен 4 позиции на ъгъла на предварение - 6, 9, 12 и 15 градуса. Цената на нов е 150 лева с монтажа и ставал перфектно за Фиат. Но размишлявайки стигнах до извода, че ще е глупаво с лека ръка да кихна 150 лева, без да съм сигурен, че ще има ефект. Че някакъв ефект ще има е почти сигурно, но въпроса е дали ще е задоволителен за тази цена! Интересува ме ако някой от Пловдив или региона има подобно нещо, но без Джет Спарк, защото за него чувам само лоши неща, ще бъде благосклонен да го тестваме заедно преди да се хвърля да купувам новият за тази цена! Този въпрос май не е много като за нова тема и за това я пиша направо тук и моля за извинние на автора на темата, ако нарушавам реда на мисли, но в това отношение работите се застъпват!Приемам и всякакви предложения с благодарност!Поздрави!Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар