Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2 пожарогасителя?!?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

2 пожарогасителя?!?

Колеги някой чул ли е нещо за поредната глупост според която автомобилите с АГУ трябва да имат 2 пожарогасителя, от които поне единия да е с манометър? В нашето градче се носят подобни слухове, ма никой не мойе да каже нищо със сигурност. Моля споделете!
    Lancia Kappa 2.4 JTD 99`
    Uno 75 1.5i.e.8V 88`

Re: 2 пожарогасителя?!?

Crusader написа:
    Колеги някой чул ли е нещо за поредната глупост според която автомобилите с АГУ трябва да имат 2 пожарогасителя, от които поне единия да е с манометър? В нашето градче се носят подобни слухове, ма никой не мойе да каже нищо със сигурност. Моля споделете!
    Не съм чул, но не се и учудвам .... Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Току виж по стикера внимание ГАЗ се наложи да сложим снимка и на втория пожарогасител или пък да му се изведе манометъра на видимо място Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_46
    FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
    ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

Няма такова нещо искат паспорт, тест и стикер /внимание ГАЗ/ на бутилката в КАТ- бях в сряда, но по интересното което е, че от догодина КАТ няма да го има и тия опашки и ръганици спират! Евалата за което!

Коментар

Marea Bipower написа:
        Няма такова нещо искат паспорт, тест и стикер /внимание ГАЗ/ на бутилката в КАТ- бях в сряда, но по интересното което е, че от догодина КАТ няма да го има и тия опашки и ръганици спират! Евалата за което!
        Колега за сега е това но след месец ще сменяме и сондите на бутилките. Ще излезе изискване за ЕВРОсонда с предпазен клапан.

Коментар

Това само за ЛПГ ли е или и наметановите ще се сменя ?
          ПРЕЕ*АН с Фиат!
          И за това с по-хубав Сутиен :P

Коментар

Working...
          X