Engine management системата е Weber-Marelli IAW 04. Двигателя е 160A5.000.Никъде не намирам читави газаджии, където да мога да си закупя такъв емулатор и евентуално да си го сложа сам. Навсякъде са едни уклончиви отговори - еми май имаме, ама може и да не стане, буксите са за GM, те Фиат ... бъра бъра дрън дрън... в този стил. Ако знаете читав магазин/сервиз в района на симеоново/младост/студенстки град ще съм благодарен!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Емулатор на дюзи Типо 1.8 16 клапана - откъде да се закупи
Collapse
X
-
Re: Емулатор на дюзи Типо 1.8 16 клапана - откъде да се заку
maiden написа:Engine management системата е Weber-Marelli IAW 04. Двигателя е 160A5.000.Никъде не намирам читави газаджии, където да мога да си закупя такъв емулатор и евентуално да си го сложа сам. Навсякъде са едни уклончиви отговори - еми май имаме, ама може и да не стане, буксите са за GM, те Фиат ... бъра бъра дрън дрън... в този стил. Ако знаете читав магазин/сервиз в района на симеоново/младост/студенстки град ще съм благодарен!
-
Можеш да попиташ тук /за съжаление нямам телефона им/: магазин "Автогаз" - бул. Йерусалим блок 51 /близо е до сегашния обръщач на тролей 5, но трябва да минеш от към локалното на Цариградско - бул. Андрей Сахаров пред пазара на Младост-1 е затворено - копаят за Метрото/. Сигурно ще имат, но не знам как са им цените ?Другия вариант: колегата gnisZ вече ти е писал - аз му имам пълно доверие :D И трети вариант http://www.fobos-bg.com/index.php?l=3.166.181 /консултирай се става ли за теб?/
Коментар
-
masterkar написа:Можеш да попиташ тук /за съжаление нямам телефона им/: магазин "Автогаз" - бул. Йерусалим блок 51 /близо е до сегашния обръщач на тролей 5, но трябва да минеш от към локалното на Цариградско - бул. Андрей Сахаров пред пазара на Младост-1 е затворено - копаят за Метрото/. Сигурно ще имат, но не знам как са им цените ?Другия вариант: колегата gnisZ вече ти е писал - аз му имам пълно доверие :D И трети вариант http://www.fobos-bg.com/index.php?l=3.166.181 /консултирай се става ли за теб?/
Коментар
-
maiden написа:Engine management системата е Weber-Marelli IAW 04. Двигателя е 160A5.000.Никъде не намирам читави газаджии, където да мога да си закупя такъв емулатор и евентуално да си го сложа сам. Навсякъде са едни уклончиви отговори - еми май имаме, ама може и да не стане, буксите са за GM, те Фиат ... бъра бъра дрън дрън... в този стил. Ако знаете читав магазин/сервиз в района на симеоново/младост/студенстки град ще съм благодарен!TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
stef написа:maiden написа:Engine management системата е Weber-Marelli IAW 04. Двигателя е 160A5.000.Никъде не намирам читави газаджии, където да мога да си закупя такъв емулатор и евентуално да си го сложа сам. Навсякъде са едни уклончиви отговори - еми май имаме, ама може и да не стане, буксите са за GM, те Фиат ... бъра бъра дрън дрън... в този стил. Ако знаете читав магазин/сервиз в района на симеоново/младост/студенстки град ще съм благодарен!
Коментар
-
Много благодаря за отговорите! Днес се сдобих с FOBOS-ския вариант за 35лв от БРЦ сервиз - Дружба. Утре ще го слагам. Нещо ми омръзна да губя бензин като карам на газ и затова прибягвам до емулатора (дюзите ми работят нон стоп, а се изключва само помпата и като мина от бензин на газ, количеството, което е по тръбопроводите попада в двигателя, така при често превключване бензин-газ-бензин... бензина намалява течове няма
Коментар
-
maiden написа:Много благодаря за отговорите! Днес се сдобих с FOBOS-ския вариант за 35лв от БРЦ сервиз - Дружба. Утре ще го слагам. Нещо ми омръзна да губя бензин като карам на газ и затова прибягвам до емулатора (дюзите ми работят нон стоп, а се изключва само помпата и като мина от бензин на газ, количеството, което е по тръбопроводите попада в двигателя, така при често превключване бензин-газ-бензин... бензина намалява течове няма
Коментар
-
maiden написа:Много благодаря за отговорите! Днес се сдобих с FOBOS-ския вариант за 35лв от БРЦ сервиз - Дружба. Утре ще го слагам. Нещо ми омръзна да губя бензин като карам на газ и затова прибягвам до емулатора (дюзите ми работят нон стоп, а се изключва само помпата и като мина от бензин на газ, количеството, което е по тръбопроводите попада в двигателя, така при често превключване бензин-газ-бензин... бензина намалява течове няма
Коментар
-
masterkar написа:maiden написа:Много благодаря за отговорите! Днес се сдобих с FOBOS-ския вариант за 35лв от БРЦ сервиз - Дружба. Утре ще го слагам. Нещо ми омръзна да губя бензин като карам на газ и затова прибягвам до емулатора (дюзите ми работят нон стоп, а се изключва само помпата и като мина от бензин на газ, количеството, което е по тръбопроводите попада в двигателя, така при често превключване бензин-газ-бензин... бензина намалява течове няма
Коментар
-
qnisZ написа:masterkar написа:maiden написа:Много благодаря за отговорите! Днес се сдобих с FOBOS-ския вариант за 35лв от БРЦ сервиз - Дружба. Утре ще го слагам. Нещо ми омръзна да губя бензин като карам на газ и затова прибягвам до емулатора (дюзите ми работят нон стоп, а се изключва само помпата и като мина от бензин на газ, количеството, което е по тръбопроводите попада в двигателя, така при често превключване бензин-газ-бензин... бензина намалява течове няма
Коментар
-
газ
това последното нееза вярване, но може де имам И Ситроен газовата е от Италия няма нищо общо с газовата от България и двете ми са BRC италянската има всичко необходимо и всичко е BRC а тази от тук има и Руски части .Гола обикновен карбуратор става като е на газ .слагал съм допълнително лемулатор за сонда и дюзи . не е зъдължително но е добре да ги има.
Коментар
-
maiden написа:Абсолютно съм сигурен в горенаписаното Емулатора е сложен, работи "Майстори" - нямам какво повече да кажа!masterkar написа:Та ако си сложи емулатор трябва да се погрижи да си оправи ел. схемата - при преминаване на газ да се изключват дюзите! Иначе за какво му е този емулатор???
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар