Здравейте колеги ! от скоро и аз съм с газова фобос и за сега съм доволен.Колата е Брава 99 с пластмасови колектори.Монтажа беше направен в Казанлък от където съм и аз всъщност.Хората при които я поставях за момента така и не могат да ми нагласят налягането, при което трябва да прехвърли от газ на бензин.Другия проблем който имам е ,че електронния нивомер за количеството на газ в бутилката също не работи.Ходих при тези "майстори" те казаха че трябва да покарам иначе първо нагласиха на 650, после на 850 мбар и пак няма промяна. Иначе разхода ми е около 9/100 при градско каране и то в гр.Казанлък (ако може да се сравни с това което е другаде) за което аз съм доволен, а извънградско (бабешката ) 90-100 ми даде 7,9.Въпросите ми са знае ли някой колко трябва да е това налягане и има ли нещо особено с тези датчици защото ми казаха че за фобос-а били по специални.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
OТ 2 седмици и аз съм с Фобос
Collapse
X
-
Браво колега!много добър разход!Само ми е странно как го докара на газ да е по-малко от на бензин по книжка,а извънградско да е обратно,но явно фобос правят чудеса.Защо не потърсиш въпросното инфо на страницата на фобос?Там има и телефони на г-н Вендов,който ако не се лъжа е собственик.Ако не можеш да ги намериш пиши и мисля,че ще мога да ги изнамеря.Иначе хората от фобос сякаш разбират от тази работа,но те са в плевен.Все пак биха могли да ти дадат инфо за твоите въпроси.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Re: OТ 2 седмици и аз съм с Фобос
Alex_RT написа:Здравейте колеги ! от скоро и аз съм с газова фобос и за сега съм доволен.Колата е Брава 99 с пластмасови колектори.Монтажа беше направен в Казанлък от където съм и аз всъщност.Хората при които я поставях за момента така и не могат да ми нагласят налягането, при което трябва да прехвърли от газ на бензин.Другия проблем който имам е ,че електронния нивомер за количеството на газ в бутилката също не работи.Ходих при тези "майстори" те казаха че трябва да покарам иначе първо нагласиха на 650, после на 850 мбар и пак няма промяна. Иначе разхода ми е около 9/100 при градско каране и то в гр.Казанлък (ако може да се сравни с това което е другаде) за което аз съм доволен, а извънградско (бабешката ) 90-100 ми даде 7,9.Въпросите ми са знае ли някой колко трябва да е това налягане и има ли нещо особено с тези датчици защото ми казаха че за фобос-а били по специални.Driving Marea Weekend 1.8 16 V on LPG
Коментар
-
Re: OТ 2 седмици и аз съм с Фобос
Richard Burns написа:Alex_RT написа:Здравейте колеги ! от скоро и аз съм с газова фобос и за сега съм доволен.
Коментар
-
Ами двигателя ми на мен е 1,6 16в ,както споменах с пластмасови колектори,99 година и упсях някакси да я купя за 6000лв ,но след номера каско газови ,ремъци тем подобни 8 бонбона май май ги удари,та както и да е ,сега се прибрах газта ми свърши и колата сама обърна на бензин (след поредното настроойване ) беше настроена на 900мбар.В общи линии може да се настрои и на по високо налягане да става но това вече е въпрос на избор ,на мен лично ми допада да усетя кога ми свършвяа газта и да мина още километър или два.Разхода ви казах какъв е утре ще я засека защото както казах колата е от скоро и по моя преценка без да съм я засичал точно преди да сложа газова и като гледах деленията на резервоара ми излизаше по груби сметки 8/100 бензин при съотношение 60/40-градско/извънградско със скорост 90-100(незнам колко е разхода по книга).Утре имам ходене до Габрово и ще и цъкна 10лв и петък ще пиша вече но в нова тема,че тук май вече бая ще се отплесна.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар