Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Информация за различни изпарители, ТАП, Ламбда газ и др.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nikolov-1.6_v16 написа:
    ламбда контрол но незнам кам коя жица на сндата да го сваржа мисля 4е е 4ерната но ако някои знае коя е жицата моля да помогне
    Колега пусни си тема тази е важна и не е за обсъждане.

Коментар

сори 6те си пусна тема
      fiat bravo 16_16v 103hp

Коментар

ето нещо важно за тези дето са в час:http://www.vwclub-bg.org/forum/viewt...54815ad6fb57e4
        типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
        хюндай акцент 1.5 CNG
        киа каренс +метан

Коментар

полезна тема

преди да си поставиш газова уредба,прочети тук. http://audibg.com/index.php?showtopi...t=#entry297222

Коментар

nikolov-1.6_v16 написа:
            за тап-а засега няма даси пражя опити 6те отида да си жзема друг този на моргата каза 4е имал (много такива котиики и ги дава ефтино) от тази морга си взех са6то и ламбда контрол но незнам кам коя жица на сндата да го сваржа мисля 4е е 4ерната но ако някои знае коя е жицата моля да помогне ако някои се интересува моргата е в варна
            Колега може ли да ми пратиш координати на тази морга,че и аз си търся ТАП

Коментар

Problem

Колеги имам голям проблем-карам един котор Уно 1.3 Турбо ИЕ та пълна инжекция е сас дебитомер бош нямам ламбда сонда.Та на въпроса ще слагам метан цялата е ланди имам ламбда контрол само дето нямам схемата за свързване нито на него нито на емулатора и тн. пък и как да се свърже ламбда контрола като нямам ламбда сонда??? Ако може някой да даде някаква схема за свързване на емулатор Ланди LR 25 и Landi Renzo lambda control system A/1-V05 много ще сам му влагодарен.

Коментар

Working...
              X