masterkar написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде предпочитате да зареждате газ?
Collapse
X
-
bubachko
plambi написа:еврогаз-във варна до автогарата -перфектна газ дава ми много по-нисък разход а манометъра е на 12,5!
Коментар
-
sev написа:masterkar написа:Така като гледам анкетата е малка вероятността да получа отговор, но да попитам ... Някой да има някакви конкретни впечатления от Opet?Ползва ли някой Програма Opet plus? В тази програма ме заинтригува това изречение:"Най-атрактивното условие на програмата Opet plus е, че освен за стоки от каталога, клиентът може да замени своите точки обратно за гориво."Никога не съм зареждал досега на тези бензиностанции, та затова сондирам за конкретни мнения.
Коментар
-
предимно на шел, от време на време и топливо, а понякога мешам - половината бутилка топливо, и допълвам с шел (така като направя ми се струва че колата "тръгва" сама, ама... може и да си внушавам). Веднъж зареждах и на ОМВ, 2-3 пъти на лукойл - общо взето няма разлика. и всички ми пълнят бутилката почти еднакво - 45-47л. (общо е 60л.). Като цяло по мои наблюденбия газта по нашите бензиностанции е горе-долу еднакво качество (трябва да видя в гърция как е... там няма много газостанции, но може за пробата да се разходя, само да се постопли времето, и да става за снимки)."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар