Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде предпочитате да зареждате газ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

masterkar написа:
    Така като гледам анкетата е малка вероятността да получа отговор, но да попитам ... Някой да има някакви конкретни впечатления от Opet?Ползва ли някой Програма Opet plus? В тази програма ме заинтригува това изречение:"Най-атрактивното условие на програмата Opet plus е, че освен за стоки от каталога, клиентът може да замени своите точки обратно за гориво."Никога не съм зареждал досега на тези бензиностанции, та затова сондирам за конкретни мнения.
    аз зареждам от време на време тамимам и карта, правят ти я на място за 5 минне е лоша газтане намирам разликанито в разход, нито във вървежа за точките срещу гориво съм търсил в сайта, но нищо не пише
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

plambi написа:
      еврогаз-във варна до автогарата -перфектна газ дава ми много по-нисък разход а манометъра е на 12,5!
      Yep! Там и на тази, не я знам как и се вика, дето е до Пикадили на Окръжна болница. Другаде където съм зареждал доега е Shell на Пикадили парк, ма никак не съм доволен... Само ако бързам (понеже ми е напът) и трафика е натоварен за мотане по града зареждам там.

Коментар

sev написа:
        masterkar написа:
        Така като гледам анкетата е малка вероятността да получа отговор, но да попитам ... Някой да има някакви конкретни впечатления от Opet?Ползва ли някой Програма Opet plus? В тази програма ме заинтригува това изречение:"Най-атрактивното условие на програмата Opet plus е, че освен за стоки от каталога, клиентът може да замени своите точки обратно за гориво."Никога не съм зареждал досега на тези бензиностанции, та затова сондирам за конкретни мнения.
        аз зареждам от време на време тамимам и карта, правят ти я на място за 5 минне е лоша газтане намирам разликанито в разход, нито във вървежа за точките срещу гориво съм търсил в сайта, но нищо не пише
        аз зарездам там основно, за 2 години съм зареждал на друго място 5-6 пъти.попитах газаджиичето за точките отговора му буквално бе: наи-си стрива гориво за 1000 точки 20 лт. газ. ако тои мее излъгал и аз ви лъжа и наистина за литър газ 2 точки за друго гориво по 1точка. имам и карта на ЛУК ама мие много на страни от пътя по който аз се движа.

Коментар

предимно на шел, от време на време и топливо, а понякога мешам - половината бутилка топливо, и допълвам с шел (така като направя ми се струва че колата "тръгва" сама, ама... може и да си внушавам). Веднъж зареждах и на ОМВ, 2-3 пъти на лукойл - общо взето няма разлика. и всички ми пълнят бутилката почти еднакво - 45-47л. (общо е 60л.). Като цяло по мои наблюденбия газта по нашите бензиностанции е горе-долу еднакво качество (трябва да видя в гърция как е... там няма много газостанции, но може за пробата да се разходя, само да се постопли времето, и да става за снимки).
          "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
          Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
          Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Working...
          X