Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде предпочитате да зареждате газ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

еврогаз-във варна до автогарата -перфектна газ дава ми много по-нисък разход а манометъра е на 12,5!
    Tipo 1.6 i.e. '94

Коментар

:D Петрол :D
      FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
      FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

Значи като заредя от ОМВ, колата е с добра динамика, но ми качва голям разход. А инъче слагам от Топливо и Кълвача. От тези три фирми единствено.
        Ex: Fiat Tipo 1.4 карб. с АГУ
        Fiat Marea Weekend 1.9 JTD, 2000 г.-много вярна и послушна беше
        Citroen Xsara Picasso 1.6 16V, 109 HP, 2007 с ГИ-

Коментар

nadq написа:
          Зареждам главно от Shell и по-рядко от OMV, иначе OMV,Eко Петролиум и Петрол, взимат газ от Газтрейд - най-големия вносител, съответно LPG-то трябва да е със еднакво качество.Доволен съм и от двете.Много се дразня, че в Младост няма ЛУК с газ.
          Здрасти, това е първият ми пост в този форум дано го последват още . Та по въпроса -http://gastradebg.com/pagebg.php?P=6 се виждат част от фирмите клиенти. Доколкото си спомням от тази година ще поемат изцяло доставката на всички видове горива на ОМВ (бензини,нафта) и т.н. Общо взето горивата стигат до бензиностанцийте еднакви , нататъка господ само си знае (да ме извинява ).

Коментар

До преди 2 месеца зареждах преимуществено на Шел. От тогава зареждам на новооткрития т.н. чист Лукойли ми се струва, че колата е много по-добре като динамика, ускорение, вървеж, абе с две думи - литна! (може и да си внушавам, защото напоследък доста често пътувам сам и без багаж) Освен това ми се струва, че и разхода е паднал и то видимо - ще рече минимум с 1/100, но не съм засичал. Дали понеже е нова газо/бензино-станция зареждат качествени горива и разликата се усети веднага?
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
              До преди 2 месеца зареждах преимуществено на Шел. От тогава зареждам на новооткрития т.н. чист Лукойли ми се струва, че колата е много по-добре като динамика, ускорение, вървеж, абе с две думи - литна! (може и да си внушавам, защото напоследък доста често пътувам сам и без багаж) Освен това ми се струва, че и разхода е паднал и то видимо - ще рече минимум с 1/100, но не съм засичал. Дали понеже е нова газо/бензино-станция зареждат качествени горива и разликата се усети веднага?
              Аз зареждам само от Лукойл вече година и половина (газ) и нямам оплаквания
              FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
              ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

Mupo написа:
                nadq написа:
                Зареждам главно от Shell и по-рядко от OMV, иначе OMV,Eко Петролиум и Петрол, взимат газ от Газтрейд - най-големия вносител, съответно LPG-то трябва да е със еднакво качество.Доволен съм и от двете.Много се дразня, че в Младост няма ЛУК с газ.
                Здрасти, това е първият ми пост в този форум дано го последват още . Та по въпроса -http://gastradebg.com/pagebg.php?P=6 се виждат част от фирмите клиенти. Доколкото си спомням от тази година ще поемат изцяло доставката на всички видове горива на ОМВ (бензини,нафта) и т.н. Общо взето горивата стигат до бензиностанцийте еднакви , нататъка господ само си знае (да ме извинява ).
                Само лукоил(нямам грижи)

Коментар

OMV, Petrol, Shell
                  BRAVA 1,4 12V
                  Nissan Navara

Коментар

Зареждам предимно на Петрол. Понякога на ОМВ и Лукойл. Не намирам разлика. Другите ме е страх да пробвам. Пробвал съм ОПЕТ и Еко Кинитрон и съм доволен, но нямам попът такива бензиностанции.
                    Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
                    Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
                    Совалката средно на LPG
                    Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Зареждам предимно на Еко. По няколко причини - първата е, че ползвам 2ст/л отсъпка с карта, втората е, че ми е на път и ми е удобна, третата е, че само веднъж ми се е случило да ме излъжат, но просто като разбрах как го правят следя да не се случва и нямам проблем с това - при пълна бутилка винаги изкарвам едни и същи километри с точност до 3-4км.
                      Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
                      --- в сърцето завинаги... ---
                      Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Как са те излъгали - какво следиш?
                        Brava 1.6 16v

Коментар

Ами аз от седмица имам газ. Сипвах в ОМВ и що-годе добре се чувствам.В общи линии съвсем малко усещам да е паднала мощността Ама ще пробвам и в Лукойла
                          Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
                          Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
                          Fiat Bravo 1.4 120k.с.

Коментар

Така като гледам анкетата е малка вероятността да получа отговор, но да попитам ... Някой да има някакви конкретни впечатления от Opet?Ползва ли някой Програма Opet plus? В тази програма ме заинтригува това изречение:"Най-атрактивното условие на програмата Opet plus е, че освен за стоки от каталога, клиентът може да замени своите точки обратно за гориво."Никога не съм зареждал досега на тези бензиностанции, та затова сондирам за конкретни мнения.
                            BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                            Среден разход на газ

Коментар

Основно от големи вериги: ОМV; Петрол-Лукойл; Шел и т.н.
                              BRAVA 1,4 12V
                              Nissan Navara

Коментар

masterkar написа:
                                Така като гледам анкетата е малка вероятността да получа отговор, но да попитам ... Някой да има някакви конкретни впечатления от Opet?Ползва ли някой Програма Opet plus? В тази програма ме заинтригува това изречение:"Най-атрактивното условие на програмата Opet plus е, че освен за стоки от каталога, клиентът може да замени своите точки обратно за гориво."Никога не съм зареждал досега на тези бензиностанции, та затова сондирам за конкретни мнения.
                                интресното е че за 1 л. газ получаваш 2 точки бонус, а за 1 л. бензин или нафта 1 точка, доста странно, има каталог с нещата кое колко точки струва но никъде не видях в сайта как с точките можеш да пазаруваш гориво..
                                ex Fiat Bravo GT

Коментар

Working...
                                X