еврогаз-във варна до автогарата -перфектна газ дава ми много по-нисък разход а манометъра е на 12,5!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде предпочитате да зареждате газ?
Collapse
X
-
nadq написа:Зареждам главно от Shell и по-рядко от OMV, иначе OMV,Eко Петролиум и Петрол, взимат газ от Газтрейд - най-големия вносител, съответно LPG-то трябва да е със еднакво качество.Доволен съм и от двете.Много се дразня, че в Младост няма ЛУК с газ.
Коментар
-
До преди 2 месеца зареждах преимуществено на Шел. От тогава зареждам на новооткрития т.н. чист Лукойли ми се струва, че колата е много по-добре като динамика, ускорение, вървеж, абе с две думи - литна! (може и да си внушавам, защото напоследък доста често пътувам сам и без багаж) Освен това ми се струва, че и разхода е паднал и то видимо - ще рече минимум с 1/100, но не съм засичал. Дали понеже е нова газо/бензино-станция зареждат качествени горива и разликата се усети веднага?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:До преди 2 месеца зареждах преимуществено на Шел. От тогава зареждам на новооткрития т.н. чист Лукойли ми се струва, че колата е много по-добре като динамика, ускорение, вървеж, абе с две думи - литна! (може и да си внушавам, защото напоследък доста често пътувам сам и без багаж) Освен това ми се струва, че и разхода е паднал и то видимо - ще рече минимум с 1/100, но не съм засичал. Дали понеже е нова газо/бензино-станция зареждат качествени горива и разликата се усети веднага?FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
Mupo написа:nadq написа:Зареждам главно от Shell и по-рядко от OMV, иначе OMV,Eко Петролиум и Петрол, взимат газ от Газтрейд - най-големия вносител, съответно LPG-то трябва да е със еднакво качество.Доволен съм и от двете.Много се дразня, че в Младост няма ЛУК с газ.
Коментар
-
Зареждам предимно на Еко. По няколко причини - първата е, че ползвам 2ст/л отсъпка с карта, втората е, че ми е на път и ми е удобна, третата е, че само веднъж ми се е случило да ме излъжат, но просто като разбрах как го правят следя да не се случва и нямам проблем с това - при пълна бутилка винаги изкарвам едни и същи километри с точност до 3-4км.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Така като гледам анкетата е малка вероятността да получа отговор, но да попитам ... Някой да има някакви конкретни впечатления от Opet?Ползва ли някой Програма Opet plus? В тази програма ме заинтригува това изречение:"Най-атрактивното условие на програмата Opet plus е, че освен за стоки от каталога, клиентът може да замени своите точки обратно за гориво."Никога не съм зареждал досега на тези бензиностанции, та затова сондирам за конкретни мнения.
Коментар
-
masterkar написа:Така като гледам анкетата е малка вероятността да получа отговор, но да попитам ... Някой да има някакви конкретни впечатления от Opet?Ползва ли някой Програма Opet plus? В тази програма ме заинтригува това изречение:"Най-атрактивното условие на програмата Opet plus е, че освен за стоки от каталога, клиентът може да замени своите точки обратно за гориво."Никога не съм зареждал досега на тези бензиностанции, та затова сондирам за конкретни мнения.ex Fiat Bravo GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар