Както гласи заглавието на темата и анкетата: къде предпочитате да зареждате газ?И освен отговорите на анкетата, моля споделете защо предпочитате да зареждате на съответната газстанция? Ако сте имали неприятни случаи при зареждане някъде или пък приятно изненадани от газта другаде, моля споделете Съшо така има ли според вас разлика между горивата предлагани в различните бензиностанции на дадена верига?Мерси на всички отзовали се P.S. Сигурно не съм успял да изброя всички вериги и единични газ-станции, особенно тези които са представени само в даден град или в даден регион от страната, така че моля да не се чувствате засегнати ако съм изпуснал нещо - не е било нарочно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде предпочитате да зареждате газ?
Collapse
X
-
Като цяло разхода който ми дава колата с газ от Лукойл е най - нисък. Мое мнение.Отделно, само на тези безиностанции успяват да ми напълят бутилката до горе. Имам лошия навик да следя манометрите на газ колонките. Само там налягането при пълнене е около 10 атм.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
-
Зареждам основно на Лукойл вече повече от година по две причини. Първо, че имам карта за намаление и второ газта им е хубава т.е. чиста и както пишат колегите съм нямал ядове. Освен това не ми се е случвало в бутилката ми, която е с обем 25 литра да ми налеят повече от 19,5 - 20 литраFIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
Зареждах единствено в лукоил към половин година. Наскоро обаче по неволя заредих в ОМВ и... изненада - все едно сипах бензин 98, толкова осезаема беше разликата. Сега карам с газ на ОМВ... докато пак не ме изментят с количеството, щото се е случвалоНе знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
sev написа:зареждам в Shell, Luk и OMVеднаква работас малки разлики според менVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар