Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде предпочитате да зареждате газ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде предпочитате да зареждате газ?

Както гласи заглавието на темата и анкетата: къде предпочитате да зареждате газ?И освен отговорите на анкетата, моля споделете защо предпочитате да зареждате на съответната газстанция? Ако сте имали неприятни случаи при зареждане някъде или пък приятно изненадани от газта другаде, моля споделете Съшо така има ли според вас разлика между горивата предлагани в различните бензиностанции на дадена верига?Мерси на всички отзовали се P.S. Сигурно не съм успял да изброя всички вериги и единични газ-станции, особенно тези които са представени само в даден град или в даден регион от страната, така че моля да не се чувствате засегнати ако съм изпуснал нещо - не е било нарочно
    Fiat Bravo 1.6 16v 103 коня и газов инжекцион който да ги храни

Като цяло разхода който ми дава колата с газ от Лукойл е най - нисък. Мое мнение.Отделно, само на тези безиностанции успяват да ми напълят бутилката до горе. Имам лошия навик да следя манометрите на газ колонките. Само там налягането при пълнене е около 10 атм.
    Настоящата - Ford Focus ST
    Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
    Франкенщайн - R.I.P.
    Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

За сега колата работи най добре с газ заредена от LUKOIL.

Коментар

за сега на лукоил и еко,ама на еко ми гори по малко и газта им е с постоянно качество и не се налага прецентроване на уредбата като сложа различна газ
        типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
        хюндай акцент 1.5 CNG
        киа каренс +метан

Коментар

Основно лукоил и нямам ядове досега. Yellow_Flash_Colorz_PDT_11
          TEMPRA 1.6S
          Преди нея TIPO 1.9TDS

Коментар

Зареждам основно на Лукойл вече повече от година по две причини. Първо, че имам карта за намаление и второ газта им е хубава т.е. чиста и както пишат колегите съм нямал ядове. Освен това не ми се е случвало в бутилката ми, която е с обем 25 литра да ми налеят повече от 19,5 - 20 литра
            FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
            ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

Зареждах единствено в лукоил към половин година. Наскоро обаче по неволя заредих в ОМВ и... изненада - все едно сипах бензин 98, толкова осезаема беше разликата. Сега карам с газ на ОМВ... докато пак не ме изментят с количеството, щото се е случвало
              Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
              Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

ТОПЛИВО
                селото се оказа точно в града

Коментар

зареждам в Shell, Luk и OMVеднаква работас малки разлики според мен
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

На петролна база Долно Смилянци е много добра газта :D

Коментар

Зареждах на Shell до Нова година /вече не, защото все още нямам стикер и паспорт за АГУ-то/, сега на Lukoil! А и имаше един период след Нова година, когато газта беше на Shell -1.09лв, а на Lukoil - 0.99лв !Не съм почувствал голяма разлика в разхода и динамиката.
                      BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                      Среден разход на газ

Коментар

sev написа:
                        зареждам в Shell, Luk и OMVеднаква работас малки разлики според мен
                        И аз така, но предимно на Шел. Разликата е пренебрежимо малка според мен.
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

само Lukoil, OMV съм сипвал, подобно е качеството, веднъж сипах на Shell и отиде 2 л. нагоре разхода..
                          ex Fiat Bravo GT

Коментар

Зареждам главно от Shell и по-рядко от OMV, иначе OMV,Eко Петролиум и Петрол, взимат газ от Газтрейд - най-големия вносител, съответно LPG-то трябва да е със еднакво качество.Доволен съм и от двете.Много се дразня, че в Младост няма ЛУК с газ.
                            1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ

Коментар

Working...
                            X