Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аванспроцесор - какъв?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аванспроцесор - какъв?

Мисля да си сложа аванспроцесор, но искам съвет към какво да се насоча. За сега съм проучил само Джет Спарк. Като за моя модел двигател трябва двоен тъй като съм с две бобини и миналата година цената беше 150лв. Някой слагал ли е на друг производител и за какви пари става въпрос?
    FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
    ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Това че си с две бобини не означава че трябва да сложиш задължително ТАП за две бобини. Има и такива които се слагат на датчика и от там определят колко да е аванса. За твоята кола провери и прекачения файл. Там според двигателя и какъв тип е инжекцията ще намериш какъв трябва да е ТАПа. Но определено нещата ще се подобрят и относно динамика и разход на колата. Ако решиш се обади. Дай един имейл че тука не мога да се пращат екселски фаели.

Коментар

Пусни и на мен,ако можеш. На мен ми е интересно дали има смисъл да бутам нещата,като съм с газова инжекция?dudulia@yahoo.com
      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
        Пусни и на мен,ако можеш. На мен ми е интересно дали има смисъл да бутам нещата,като съм с газова инжекция?dudulia@yahoo.com
        Зависи какав тип е инжекциона някой от по новите модели имат вграден ТАП иначе има смисьл в него повишава динамиката и сваля разхода няма разлика в динамиката газ/бензин.

Коментар

qnisZ написа:
          Това че си с две бобини не означава че трябва да сложиш задължително ТАП за две бобини. Има и такива които се слагат на датчика и от там определят колко да е аванса. За твоята кола провери и прекачения файл. Там според двигателя и какъв тип е инжекцията ще намериш какъв трябва да е ТАПа. Но определено нещата ще се подобрят и относно динамика и разход на колата. Ако решиш се обади. Дай един имейл че тука не мога да се пращат екселски фаели.
          Пратил съм ти имейла ми с ЛС.
          FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
          ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

Working...
          X