Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газта падна под левче!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Газта падна под левче!

Днес гледам,газта паднала под психологическата граница от левче(0.98-shell gas),заредих 22л.Айде наще-гаааз Сори за никаквата тема,израдвах се
    1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ

е тук е 1.01 ама аз така или иначе само карам и като тръгва да ми свършва отивам и пак пълня бутилката и цакам по 30-30+ левчета
    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

BRAVA 1,4 12V
      Nissan Navara

Коментар

дам, дано само не е затишие пред буря...
        ex Fiat Bravo GT

Коментар

Re: Газта падна под левче!

nadq написа:
          Днес гледам,газта паднала под психологическата граница от левче(0.98-shell gas),заредих 22л.Айде наще-гаааз Сори за никаквата тема,израдвах се
          Къде това колега!? В Кюстендил цената се "срина" от 1.09 на 1.05 мамицата им картелска! Вчера в София беше между 0.99-1.01.
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Само така. И по-ниски цени мога да понеса :D

Коментар

ТАзи сутрин при нас в Хасково - от 0,97 до 0,99 в зависимост от мястото. А аз карам с напълнена будилка на 31.12.06 - още не мога да я свърша, по 1,03 литъра, мамка му и прасе - да бях сложил са 10 кинта само.
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Лукоил Петрол до Софиаленд - 0.99

Сутринта и аз заредих под левче, вчера четох че са я намалили в завода до морето с около 1,03% и си викам сутринта пътувайки дали по бензионостанциите ще се отзоват на следващия ден - е 2 стинки са я свалили спрямо понеделник.Само дето ме изнерви страшно много девойката - "Добър ден - стикера да видя на бутилката" - "Заповядайте, наведете се в багажника " - и казвам.Отговор не последва - дори едно мерси, ядосах се и казах да внимава с капачката да НЕ ЗАБРАВИ ДА Я ЗАВИЕ обратно, и да сипе 3за 30 лева.Казах и че към 24 - 25 лева ще започне да трака но да пълни още..........Е сипа ми за 24 лева , ЗАЩОТО ЗАПОЧНАЛО ДА ТРАКА и спряла....., съответно веднага се изпокри из офиса и както и си знаех капачката я беше завила така че да падне като тръгна......Няма оправия да има в БГ още дъъъъълго време. ЕС ли?Не знам дали сме там.........
                Driving Marea Weekend 1.8 16 V on LPG

Коментар

Re: Лукоил Петрол до Софиаленд - 0.99

Richard Burns написа:
                  Сутринта и аз заредих под левче, вчера четох че са я намалили в завода до морето с около 1,03% и си викам сутринта пътувайки дали по бензионостанциите ще се отзоват на следващия ден - е 2 стинки са я свалили спрямо понеделник.Само дето ме изнерви страшно много девойката - "Добър ден - стикера да видя на бутилката" - "Заповядайте, наведете се в багажника " - и казвам.Отговор не последва - дори едно мерси, ядосах се и казах да внимава с капачката да НЕ ЗАБРАВИ ДА Я ЗАВИЕ обратно, и да сипе 3за 30 лева.Казах и че към 24 - 25 лева ще започне да трака но да пълни още..........Е сипа ми за 24 лева , ЗАЩОТО ЗАПОЧНАЛО ДА ТРАКА и спряла....., съответно веднага се изпокри из офиса и както и си знаех капачката я беше завила така че да падне като тръгна......Няма оправия да има в БГ още дъъъъълго време. ЕС ли?Не знам дали сме там.........
                  Нали знаеш, че нов бардак (разбирай влязъл в ЕС) със стари курви не се прави, тъй че скоро не очаквай промяна А иначе ако не проследиш процеса на зареждане от начало до края и тогава да влезеш да платиш ще се получава това, което си описал
                  FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
                  ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

Първо промяна на власт имащите,после на мисленето и чак тогава може да се променим!Относно сипването до горе,един приятел на баща ми му казал,че почне ли да дрънчи,когато зарежда(т.е. когато е почти пълна бутилката),да спира и да плаща!Тогава уж отчитало,че пълни ,а не пълнело.Това го подлагам на съмнение,защото тогава колонката би трябвало да работи с най-голямо налягане.Все пак за сравнение в Германия литър бенц е 1,25 ,а газта 60 цента.Има накъде да пада газта!
                    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

"Заповядайте, наведете се в багажника "
                      Ама наведе ли се ,че неразбрах?
                      Punto 55 SX

Коментар

Тук в Шумен е 0.99 лв.
                        Space Star 1.9 DID

Коментар

Паднала - таратанци, у половината БГ си е над 1.лев /при нас 1.04/ само тенденцията дето е положителна...
                          Lancia Kappa 2.4 JTD 99`
                          Uno 75 1.5i.e.8V 88`

Коментар

Тази вечер пълних на Лукойл - 98ст. и като сложа и картата за намаление ми излиза 95ст. но нека още да пада надолу...
                            FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
                            ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

Re: Газта падна под левче!

kiro_of_the_day написа:
                              nadq написа:
                              Къде това колега!? В Кюстендил цената се "срина" от 1.09 на 1.05 мамицата им картелска! Вчера в София беше между 0.99-1.01.
                              Днес почти навсякъде на Шел - 0.98лв/л :D . Може и още да падне ... . Единствено в Кюстендил - 1.05лв/л . http://www.shell.com/home/bg/html/iw..._191002.htmlИ на Лукойл-ските в София цената беше 0.98лв/л.Както е тръгнало - отваря се бизнеса на сервизите за монтиране на АГУ !
                              Richard Burns написа:
                              Само дето ме изнерви страшно много девойката - "Добър ден - стикера да видя на бутилката"
                              На коя верига е това? На Шел имаше предупредителни бележки още преди Нова година и им казах, че ще ме изгубят като клиент. След Нова година зареждах на Лукойл и нямаше проблеми - също имам карта за намаление 2% за газта. Засега нямам стикер!!!А някой може ли да препоръча доверен сервиз в София за узаконяване на АГУ и евентуално цена за тази услуга?
                              BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                              Среден разход на газ

Коментар

Working...
                              X