Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газта падна под левче!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ААА трябва и мен да ме научиш.

Коментар

Какво става с тая газ в последно време: Лукойл - 1.00 лвШел - 0.99 лвДокъде ли ще стигне ...Май в скоро време ще трябва да сменяме заглавието на тази тема!
      BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
      Среден разход на газ

Коментар

Ами ако забелязваш през последните 6 месеца Лукойл поддържат разлика газ - бензин левче. При положение, че 95 стана 1,98 очакваше се да вдигнат и газта тяхната ма.....ца
        FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
        ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

masterkar написа:
          Какво става с тая газ в последно време: Лукойл - 1.00 лвШел - 0.99 лвДокъде ли ще стигне ...Май в скоро време ще трябва да сменяме заглавието на тази тема!
          Батка , сипах 11 литра газ от една измислена газстанция в созопол, подлъгах се по цената 79 ст. Е колата спя да върви , пълна газ и не не не . Оборотите на празен ход варират между 700-1200 . Изгорих тези 11 литра до края доактао не почна да придърпва , минах си на бензин и така до Лукоил на Бусргас. Сипах 19.8 литра и колата се успа.Така че не се лъжете по цената .От седмица сипвам газ от топливо в кв.Овча Купел и разхода падна със 0.5 литра ,динамиката същата.
          Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
          IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
          1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
          2.Audi B4 1.6 (ежедневка)

Коментар

Аз пък, тъкмо се чудех, какво да ги правя тези 3000т, които имам в смарт картата на Шел и пуснаха тази промоция-"10ст отстъпка с/у 8 т. за литър гориво". До края на юли ще карам на 0.82, ако цената на газта си остане 0.92 На 82 стинки не бях зареждал от 2 години... Отиване и връщане до морето + въртене там(1000км общо) при 8/100 разход със 110 км/ч, мисля да излезе към 65 лв, ам да си не правя сметката без кръчмаря, де
            1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ

Коментар

Айдееееееееееееее.....Тренда пак е НАГОРЕ! 1.03! Мамка им!
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Колеги, само не знам защо псувате Лукойл за цената.http://www.lukoil.bg/2_compl-rafin.htmМного добре се вижда, че 95H излиза на 90-93 стотинки, а върху тази цена се слага акциз и накрая се начислява ДДС върху цената и акциза... и ето ти 2 лв.С газта нещата са подобни, но понеже цените са за тон а не за литър е малко по-сложно изчисляването, но пак се вижда колко папка държавата в %
                Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

kkp написа:
                  Колеги, само не знам защо псувате Лукойл за цената.http://www.lukoil.bg/2_compl-rafin.htmМного добре се вижда, че 95H излиза на 90-93 стотинки, а върху тази цена се слага акциз и накрая се начислява ДДС върху цената и акциза... и ето ти 2 лв.С газта нещата са подобни, но понеже цените са за тон а не за литър е малко по-сложно изчисляването, но пак се вижда колко папка държавата в %
                  Това ни е много добре известно и неведнъж коментирано.
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Знам че на повечето е известно, но като гледам има и доста на които не е известно затова го написах пак.
                    Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

Днес в стара загора беше 0.99, гледам в София-1.03!
                      N.Y. State of Mind

Коментар

~1.03 вчера за Варна... бензина 2. От 1-2 седмици не съм карал колата понеже работата ми е адски близко и направо ми се приплака пак... Ще купуваме колела май...

Коментар

0.98(0.88 на Шел с отстъпката) пак се ядва; кофтито е, че промоцията на Шел свършва с юли месец 10ст. по-малко си беше добра оферта...
                          1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ

Коментар

0,98 на OMV и дано в тези жеги да падне още.
                            BRAVA 1,4 12V
                            Nissan Navara

Коментар

радвайте се хора..... ходих в разградско и там цената беше 1.07
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

До къде ли ще стигне газта - в момента 1.11лв ... А като чета заглавието на темата "Газта падна под левче!"...
                                BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                                Среден разход на газ

Коментар

Working...
                                X