ААА трябва и мен да ме научиш.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газта падна под левче!
Collapse
X
-
masterkar написа:Какво става с тая газ в последно време: Лукойл - 1.00 лвШел - 0.99 лвДокъде ли ще стигне ...Май в скоро време ще трябва да сменяме заглавието на тази тема!Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
Аз пък, тъкмо се чудех, какво да ги правя тези 3000т, които имам в смарт картата на Шел и пуснаха тази промоция-"10ст отстъпка с/у 8 т. за литър гориво". До края на юли ще карам на 0.82, ако цената на газта си остане 0.92 На 82 стинки не бях зареждал от 2 години... Отиване и връщане до морето + въртене там(1000км общо) при 8/100 разход със 110 км/ч, мисля да излезе към 65 лв, ам да си не правя сметката без кръчмаря, де1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
-
Колеги, само не знам защо псувате Лукойл за цената.http://www.lukoil.bg/2_compl-rafin.htmМного добре се вижда, че 95H излиза на 90-93 стотинки, а върху тази цена се слага акциз и накрая се начислява ДДС върху цената и акциза... и ето ти 2 лв.С газта нещата са подобни, но понеже цените са за тон а не за литър е малко по-сложно изчисляването, но пак се вижда колко папка държавата в %Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
kkp написа:Колеги, само не знам защо псувате Лукойл за цената.http://www.lukoil.bg/2_compl-rafin.htmМного добре се вижда, че 95H излиза на 90-93 стотинки, а върху тази цена се слага акциз и накрая се начислява ДДС върху цената и акциза... и ето ти 2 лв.С газта нещата са подобни, но понеже цените са за тон а не за литър е малко по-сложно изчисляването, но пак се вижда колко папка държавата в %VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
bubachko
~1.03 вчера за Варна... бензина 2. От 1-2 седмици не съм карал колата понеже работата ми е адски близко и направо ми се приплака пак... Ще купуваме колела май...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар