Като един постоянен клиент на Петрол (имам служебна Транскарт и само там зареждам) трябва да споделя с голямо разочарпвание че точно Петрол винаги са последни когато трябва да намалят цените и първи като цените се вдигат.Какаво да кажа не знам..........не искам да изпозвам нецензурни думи , но ако знаетекак искам да ги напсувам.......
Като един постоянен клиент на Петрол (имам служебна Транскарт и само там зареждам) трябва да споделя с голямо разочарпвание че точно Петрол винаги са последни когато трябва да намалят цените и първи като цените се вдигат.Какаво да кажа не знам..........не искам да изпозвам нецензурни думи , но ако знаетекак искам да ги напсувам.......
Над това съм мислил доста време и накрая май стигнах до отговора ама ще си го запазя за себе си. Това е след няколко месечно наблюдение и размисли. И мисля, че скоро време няма да се променят нещата
Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
Совалката средно на LPG
Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек
Според мене, газстанциите просто започнаха да зареждат лятна газ, а тя е по евтина, заради по-голямото количество бутан. Затова и паднаха цените. Конкуренцията е голяма работа, само дано да не застудее изведнъж.
Кюстендил 18.02.2007г. - Шел, Лукойл и 3 местни газстанции - 0. 86ст. литъра 1.62 лева за килограм на местна газстанция, на която си зареждам бутилката за в къщи. Преди пълнех за 20 лева и то не 10 кг. а сега 10 кг (пълна бутилка) 16 лева. Има една поговорка "Много хубаво не е на хубаво"! Абе, да не е станало така, че да е дошъл комунизъма пък ние да не сме разбрали? Апропо... носи се някакъв слух, че това падане на цените е по нареждане на Р. Овч.
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар