Тази сутрин в Пловдив 0,87ст.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газта падна под левче!
Collapse
X
-
Но на Петрол цената не пада
Като един постоянен клиент на Петрол (имам служебна Транскарт и само там зареждам) трябва да споделя с голямо разочарпвание че точно Петрол винаги са последни когато трябва да намалят цените и първи като цените се вдигат.Какаво да кажа не знам..........не искам да изпозвам нецензурни думи , но ако знаетекак искам да ги напсувам.......Driving Marea Weekend 1.8 16 V on LPG
Коментар
-
Re: Но на Петрол цената не пада
Richard Burns написа:Като един постоянен клиент на Петрол (имам служебна Транскарт и само там зареждам) трябва да споделя с голямо разочарпвание че точно Петрол винаги са последни когато трябва да намалят цените и първи като цените се вдигат.Какаво да кажа не знам..........не искам да изпозвам нецензурни думи , но ако знаетекак искам да ги напсувам.......
Коментар
-
masterkar написа:Мдам, и на Шел - 0.89лв/л - току-що заредих в Младост, а на сайта им все още пише 0.93лв/л
Коментар
-
Кюстендил 18.02.2007г. - Шел, Лукойл и 3 местни газстанции - 0. 86ст. литъра 1.62 лева за килограм на местна газстанция, на която си зареждам бутилката за в къщи. Преди пълнех за 20 лева и то не 10 кг. а сега 10 кг (пълна бутилка) 16 лева. Има една поговорка "Много хубаво не е на хубаво"! Абе, да не е станало така, че да е дошъл комунизъма пък ние да не сме разбрали? Апропо... носи се някакъв слух, че това падане на цените е по нареждане на Р. Овч.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Интересно ми е в Ловеч цената как е.... Там колегите доста се оплакваха от газаджийския картел...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Интересно ми е в Ловеч цената как е.... Там колегите доста се оплакваха от газаджийския картел...FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар